Haberler

Maçın Ardından

Bursasporlu futbolcu Serdar Aziz, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadıkları maçı kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Serdar, güzel bir maç oynadıklarını aktararak şöyle konuştu:

" Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu. Çok pozisyona girdik. Bu maçı kazanabilirdik. Yürekliydik, istekliydik. Zorlu bir deplasmanda iyi oynadık. Ben bugün kazandığımızı düşünüyorum. Golümüz ofsayt olmayan bir pozisyonda sayılmadı. Daha çok net pozisyonumuz vardı. Cesaretli ve iyi oynadık ama sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu."

Hakemlerle ilgili gelen bir soru üzerine Serdar Aziz, "Zaman zaman etki altında kalıyorlar. Kadıköy'de her zaman böyle şeyler oluyor. Daha fazlasını konuşamıyoruz. Ceza olayı var. Türkiye'de istediklerini kimse konuşamıyor zaten. İnsanlara örnek olmak zorunda olduğumuz için de çok fazlasına gerek yok. Maç bitti, mağlup olduk. Yan hakem bir pozisyonda topun bizde olduğunu söylüyor, sonra hakem topu Fenerbahçe'ye veriyor. Hakem arkada çıldırıyor ama vermiyor. Kendi yardımcısını dinlemiyor" ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı futbolcu, yedikleri golde faul olmadığını ve kaleci Harun Tekin'in kendisiyle çarpıştığını kaydetti.

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Volkan Şen ise, basın mensuplarının röportaj talebini geri çevirip, "Hakemi bekleyin. Hakem gelsin söylesin. Güzel cevap vermiştir" ifadelerini kullanarak stattan ayrıldı.

Protokol tribününde gerginlik

Karşılaşmanın son bölümünde protokol tribününde gerginlik yaşandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Fenerbahçelilerin kendisine küfür ettiğini, bunun için de şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Bölükbaşı, sarı-lacivertli eski bir yönetim kurulu üyesinin de kendilerine yönelik küfürlü sözler kullandığını iddia etti.

Yaşanan olayın ardından bazı taraftarların gözaltına alındığı öğrenildi.

Fenerbahçeli yöneticiler de Bursasporluların kendilerine küfür ettiğini savundu.

Kaynak: AA / Spor

Serdar Aziz Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title