Haberler

Maçın ardından

Güncelleme:

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-1 biten Menemenspor maçıyla ilgili, "Eğer bu oyunu, mücadeleyi, bu istek ve coşkuyu hafta sonuna taşıyabilirsek burada kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi edebiliriz." dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-1 biten Menemenspor maçıyla ilgili, "Eğer bu oyunu, mücadeleyi, bu istek ve coşkuyu hafta sonuna taşıyabilirsek burada kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi edebiliriz." dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maçı 2 puan kaybederek tamamladıklarını, maçın son saniyesine kadar oyuncuların canla başla mücadele ettiğini söyledi.

Maça erken golle başladıklarını dile getiren Sağlam, "Çok net pozisyonlarımız oldu. Ofansif olarak üretken oynadık. Sonrasında da golü bulduk. Verilmeyen penaltılar vardı bence. İkinci yarının ilk bölümü oyun kurmakta zorlandık ama sonrasında oyuncu değişiklikleriyle takım biraz daha canlandı ve sonrasında sabırla oynamaya devam ettik." diye konuştu.

Maçın son saniyesine kadar skor üstünlüğünü ellerine geçirmek için oyuncularının canla başla mücadele ettiğini vurgulayan Sağlam, şunları kaydetti:

"Eksikliklerimiz var ama ben bugünkü karşılaşmadan memnunum. Şimdi bu maçı bırakıp hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçına hazırlanmamız gerekiyor. Eğer bu oyunu, mücadeleyi, bu istek ve coşkuyu hafta sonuna taşıyabilirsek, burada kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi edebiliriz. Biz iyi yoldayız, iyi gidiyoruz. Kaybedilen puanları telafi edecek maçları mutlaka oynayacağız ve sonrasında hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Karşımıza olumsuzluklar çıkıyor ama şunu herkes bilsin ki biz her türlü olumsuzluğu, karşımıza çıkan her türlü engeli bir şekilde ortadan kaldırmayı becereceğiz ve üst lige çıkacağız. Taraftarımız buna kesinlikle inansın. Ben inanıyorum, onlar da inansın."

Menemenspor cephesi

Menemenspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Ali Beşel ise Yılport Samsunspor'un bir üst lig için kurulmuş bir takım olduğunu belirtti.

Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynamaya çalıştıklarına işaret eden Beşel, "Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı çocuklar. Kolay bir deplasman değildi, sonuçta buradan 1 puanla dönüyoruz. 3 puan olsun isterdik. Mutluyuz, bundan sonraki maçlara bakacağız. İnşallah istediğimiz puanları alabilirsek ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Ertuğrul Sağlam Samsunspor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title