Haberler

Maçın ardından

TFF 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Eskişehirspor'a 3-2 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Ben geçen maçta da istifa etme taraftarıydım açıkçası. Bu maçtan sonra öyle olması gerekiyor.

TFF 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Eskişehirspor'a 3-2 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Ben geçen maçta da istifa etme taraftarıydım açıkçası. Bu maçtan sonra öyle olması gerekiyor. Tabii ki değerlendirmeyi başkanla mecbur yapacağız." dedi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Hakikaten kötü, rezil oynadık." diyerek, sorumluluğu üzerine aldığını söyledi.

Maçla ilgili fazla konuşmak istemediğini aktaran Tütüneker, "Ben geçen maçta da istifa etme taraftarıydım açıkçası. Bu maçtan sonra öyle olması gerekiyor. Tabii ki değerlendirmeyi başkanla mecbur yapacağız. Hakikaten normalde olmaması lazım açıkçası. Çok fazla da bir şey söylemek istemiyorum. Normalde bu olması lazım." ifadelerini kullandı.

Tütüneker, bir basın mensubunun "(İstifa için) Niyetiniz var yani böyle bir şeye?" şeklindeki sorusu üzerine, şunları kaydetti:

"Şimdi sorumlusu benim kötü oyunun. Her şeyin sorumlusu benim sonuçta. Ne yapabilirim yani daha, ne diyebilirim ki? Adana Demirspor'da şu an benimle işler iyi gitmiyor. Gitmediği için de bana kalsa normal şartlarda durmamam lazım. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum."

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, bugün iki iyi takımın karşılaştığını belirterek, "Kırılma anları vardı. Oralarda biz taktik üstünlüğe göre oyunun inisiyatifini aldık." diye konuştu.

Takımdaki görevine sezon başında başlamadığını dile getiren Demirbakan, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi neticeler alırız. Elimizden geleni yaptık. Burada bir parantez, duyarlı davranan bizim taraftarlarımız kendi aralarında 70 bin lira prim topladı. O primi yalnız futbolculara da değil bütün personelimize dağıttık, karınca kararınca. Şimdi zor günlerden geçiyoruz, inşallah taraftarların duyarlılığına, hali vakti yerinde olan başkaları da katılır. Eskişehirspor Kulübüne de layık bir yönetim gelir inşallah, biz onu bekliyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Eskişehirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title