Haberler

Maçın Ardından

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 yenildiği maçta istediklerini yapamadıklarını söyledi.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 yenildiği maçta istediklerini yapamadıklarını söyledi.

Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş maçına farklı beklentilerle çıktıklarını belirterek, "Çok istediğimiz bir oyun olmadı. Hücumda çok iyi işler yapan ekibiz, o bağlantıyı kurmakta zorlandık. Beşiktaş'ın baskıyla başlaması bunda etken oldu. Oyun kurdurtmadılar." dedi.

Seyir zevki olmayan bir oyunu geride bıraktıklarını kaydeden Yalçın, "Vasat bir maçtı, mücadele daha fazlaydı. Ligde beklentimiz de kalmadı. Sadece bitirmek için devam edeceğiz. Ne kadar yukarıda bitirirsek o kadar iyi." diye konuştu.

Takımdaki oyuncuların yaşadığı trafik kazasını da hatırlatan Yalçın, "Acı bir olay var, psikolojimizi çok bozdu. Sezonun bitmesi bizim için en hayırlısı olacak." değerlendirmesinde bulundu.

"Bir gün kavuşacağız"

Beşiktaşlı taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye değinen Yalçın, şunları söyledi:

"Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta uzun yıllar oynadım. Şampiyonluklar, kupalar kazandım. Çok önemli maçlar oynadım, eski statta değerli goller attım. 100. yılda hatırlanacak golüm var. Duygusal bir gece oldu. Böyle sevgileri görmeye ihtiyacımız oluyor. Her yönüyle bizim için güzel bir gece oldu, sadece maçı kaybettik."

Adı Beşiktaş teknik direktörlüğü için de geçen Sergen Yalçın, "Sevgi gösterisini bununla bağdaştırmamak lazım. O farklı iş, farklı deneyim. Alanyaspor'da çalışıyorum. Teklif almadım. Teklif gelmediği için yorum yapmak zor. Neresindeyiz, içinde miyiz dışında mıyız bilmiyorum. Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Kısmetse illaki bir gün olur. Alanyaspor yönetimiyle de gelecek sezon için olmadı. Doğal olarak bir planlama yapmadık." yorumunu yaptı.

Taraftarların sosyal medyada takımın yeni hocası diye paylaşımda bulunması için ne söyleyeceği yönündeki soruya Yalçın, "(Bir gün kavuşacağız) diyelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title