Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kişisel hatalardan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kişisel hatalardan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibin sadece 1 puan almak için geleceğini bildiklerini ve buna göre oyun planı hazırladıklarını ifade etti.

Oyun kontrolünün sürekli kendilerinde olduğunu belirten Altıparmak, şöyle konuştu:

"İstemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın geneline baktığımızda her şeyi yapmak isteyen bir takımdık, rakip sadece bir puan için gelmişti. Çok fazla çıkmadan oynayacaklarını biliyorduk. Maçın başından sonuna kadar isteğimizi, arzumuzu korusaydık galip geleceğimizi biliyorduk. Çok pozisyon yakaladık. Kişisel hatalardan bugün golleri yedik yine kendi hatamızla topu kaptırdık ve ikinci golü yedik. Bugün çok istedik ve çok arzu ettik ama olmadı. Yediğimiz gollerle bugün mağlup olduk üzgünüz ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Haftaya Karabükspor'u yenip play-off'a kalmak istiyoruz. Bugün Anneler Günü ve annelerimizi üzdüğümüz için özür dileriz."

Üzülmez: "Sezonun meyvesini topladığımız için mutluyuz"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez de Süper Lig'e çıktıkları için camia olarak mutlu olduklarını söyledi.

Sezon başından beri çok çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade eden Üzülmez, şunları kaydetti:

"Sezonun meyvesini topladığımız için mutluyuz. Gençlerbirliği camiası çok değerli bir camiadır. Hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu düşünüyorum. Geldiğimiz günden itibaren oyuncu grubumuzla çok iyi bir sinerji yakaladık, güzel bir birliktelik oluşturduk, hep beraber takım bütünlüğünü yakalayarak mutlu sona ulaştık. Her başarının altında iyi bir emek var, hiçbir başarı emeksiz olmaz. Başarı kolay olmadı. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra oyuncularımızı bu maça motive etmek kolay olmadı. Futbolcularımız üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Gençlerbirliği camiasını hak ettiği hedefe ulaştırdılar. Oyuncularımızla beraber güzel bir bütünlük ve takımdaşlık olgusu ortaya koyarak mutlu sona ulaştık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum çok karakterli bir gruba sahibim. İbrahim Üzülmez olarak geçen sene Çaykur Rizespor ile bu mutluluğu yaşadım şimdi de Gençlerbirliği ile bu mutluluğu yaşıyorum, şükürler olsun."

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Altıparmak Gençlerbirliği Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title