Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Kayserispor'a 3-0 yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, "Postacı kapıyı 2 defa çalar.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Kayserispor'a 3-0 yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, "Postacı kapıyı 2 defa çalar. Bize de 2 defa çaldı ama olmadı." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Denizli, nadir görülecek bir maç oynadıklarını belirterek, "Böyle bir maçtan sonra 3-0 kaybeden takımın hocası olarak bazı şeyler söylemek çok zor. Neticede 15 yaşından beri bu sporun içindeyim. Olmadı. Olmayınca olmuyor. Çok istedik, ürettik ve kaçırdık. Hatalarıyla ve sevaplarıyla izleyenler için çok keyfili 90 dakika oldu. Postacı kapıyı 2 defa çalar. Bize de 2 defa çaldı. Olmadı." ifadelerini kullandı.

Futbolda şans faktörünün önemine değinen Mustafa Denizli, "Kayserispor'un attığı penaltıda Ramazan doğru yere uzandı ama top çarptı ve gol oldu. İkinci golde uzaklaştırmak istediğimiz top kendi futbolcumuza çarpıp, rakip oyuncunun önüne düştü. Son golde ise yakalandık. Yerden, havadan ve penaltıdan vurduk olmadı. Olmayınca, tersi olabiliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmada Diagne ve Trezeguet ile 2 penaltı kaçırmalarını değerlendiren Denizli, "Önlem alma ve çalışma zamanı geldi. Değerlendireceğiz. Diagne, ligin uzak ara gol kralı. Trezeguet de takımın en kaliteli oyuncularından. Bazı şeyleri zaman içinde gözden geçirmekte fayda var." şeklinde görüş belirtti.

Kayserispor'un kaliteli oyunculara sahip olduğunu ve teknik direktör değişikliği yaşadığını aktaran deneyimli teknik adam, "Hikmet (Karaman) hoca, uzun süre beraber çalıştığım insanlardan birisi. Onun için iyi oldu ama o keyfi biz yaşayamadık." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Denizli Kayserispor Kasımpaşa Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title