Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında sahasında İstanbulspor'la 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Taner Öcal, genç ve tecrübesiz bir kadroyla mücadele ettiklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında sahasında İstanbulspor'la 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Taner Öcal, genç ve tecrübesiz bir kadroyla mücadele ettiklerini söyledi.

Öcal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını tebrik etti.

Futbolcuların sahada aslanlar gibi mücadele ettiğini ifade eden Öcal, "Gerçekten bu kadar mücadele edip, giderek de oyun anlamında üstüne koyan, genç ve tecrübesiz bir takım var. Hafta içinde futbolun doğrularını çalışıp, daha iyisini nasıl bilebiliriz diye çocuklarla mücadele ediyoruz. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Aleyhlerine çalınan penaltı pozisyonunu izlediğini, topun oyuncunun vücudundan sektikten sonra eline çarptığını aktaran Öcal, şunları kaydetti:

"Yani penaltı olmadığını, hakem arkadaşımızı da aradım söyledim, o da aynı şeyi söyledi. Sonuçta 17-18 yaşında çocuklarla mücadele diyoruz. Biraz daha tecrübe kazandıktan sonra bu takımın daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu sıkıntı içerisinde bu futbol, bence övgüye değer diye düşünüyorum. Çocuklarımla gurur duyuyorum, hepsi benim için bir yıldız şu anda. Karabük gibi bir kentin misyonunu yüklenen bu çocuklar bugün sahada alkışı ve övgüyü hak ettiler."

İstanbulspor Teknik Direktörü Orhan Çıkırıkçı da Kardemir Karabükspor'a sonraki maçlarında başarılar diledi.

Bir puanla ayrıldıklarını vurgulayan Çıkırıkçı, "Demek ki futbol oynanmadan maç kazanılmıyor. Daha fazla konsantre olup, girdiğimiz pozisyonları değerlendirmek gerekiyordu, olmadı." dedi.

Kaynak: AA / Spor

İstanbulspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title