Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 5-1 yenerek liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, 5-1 kazanmalarına rağmen takımda yaptığı rotasyon nedeniyle pozisyonları değerlendirmekte zorlandıklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 5-1 yenerek liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, 5-1 kazanmalarına rağmen takımda yaptığı rotasyon nedeniyle pozisyonları değerlendirmekte zorlandıklarını söyledi.

Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını, ilk ve ikinci yarının başında rakibe pozisyon verdiklerini belirtti.

Genç ve formasını terletmeye çalışan bir takıma karşı oynadıklarını anlatan Üzülmez, Gaziantepspor formasını giyen birisi olarak Gaziantep ekibinin bu durumda olmasından üzüntü duyduğunu bildirdi.

Rakibin sahada skoru 2-1'e getirmesi ile stres yaşadıklarının altını çizen İbrahim Üzülmez, "Rotasyon nedeniyle uyum sorunu yaşadık. İleride pozisyon ürettik ama değerlendirmekte zorlandık. 5-1 olmasına rağmen bunu söylüyorum. Lig her geçen hafta zorlaşıyor. Önümüzde Boluspor maçı var. Bu maçı unutup, Boluspor maçına odaklanmalıyız. Hedeflerimiz doğrultusunda sağlıklı bir şekilde yürümeliyiz." ifadelerini kullandı.

Boluspor'un istikrar yakalayarak üstteki takımları sıkıştırdığını aktaran Üzülmez, "Bizim saha içerisinde nasıl bir performans göstereceğimiz çok önemli. Bu bilinçle Boluspor deplasmanını da kayıpsız kapatmak istiyoruz." diye konuştu.

Derelioğlu: "Sahadan boynumuz bükük ayrılmadık"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, farklı bir skorla yenilmelerine rağmen oyun disiplininden memnun olduğunu kaydetti.

Süper Lig ayarında ve yeri Süper Lig olan bir takıma karşı oynadıklarına değinen Derelioğlu, "Maddi açıdan önemli bir takıma karşı oynadık. Gaziantepspor olarak genç arkadaşlarla oyun oynamaya çalışıyoruz. Gol atmayı da başardık. Oyunun büyük bölümü 2-1 gittik. Sonuç olarak 5-1 kaybettik. Onlardan farklı sonuç beklemek zor. Bu takım seçilmiş değil. Mecburi kurulmuş bir ekip. Oyuncularımın hepsinden son derece memnunum. Sahadan boynumuz bükük ayrılmadık." değerlendirmesinde bulundu.

Takıma sahip çıkan bir kafa yapısında olduğuna dikkati çeken Derelioğlu, "Sezon sonuna kadar böyle devam edeceğim. Sezon sonunda geleceği olan ve genç oyuncular olacak. Gaziantepspor dirilmek ister, ayağa kalkmak isterse bir faydamız olur. A2 takımımız Rize'ye gelemedi. Gaziantepspor takımının durumunu anlatmaya gerek yok. Üzücü bir durumdayız. Sorumluluk alarak elimizden geleni yapıyoruz. Günü değil uzun vadeyi düşünüyorum. Arkaya dönüp baktığımda artı değer katarak ayrılmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Üzülmez Gaziantepspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title