Haberler

Maçın Ardından

Süper Lig'in 14. haftasında ağırladığı Osmanlıspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, şampiyon bir takım gibi oynamanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Süper Lig'in 14. haftasında ağırladığı Osmanlıspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, şampiyon bir takım gibi oynamanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, geçiş oyunu oynayan bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti.

Avcı, rakiplerini ve karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

"Osmanlıspor, gollerinin yüzde 37'sini geçişlerden atıyor. Duran toplarda da etkililer. Çalıştığımız 5-6 opsiyonu ilk yarı itibarıyla çok sağlıklı bir biçimde kullandık. Ama girdiğimiz birkaç pozisyonu değerlendiremedik. İlk yarıda pasın şiddeti ve hızını ayarlamakta da ağır kaldık. İkinci yarıda ise pasın şiddetini arttırmak istedik. Attığımız gole kadar yüzde 81 ile topla oynadık. Top oyunda 60 dakika kaldı. Bu son derece değerli. Golden sonra Osmanlıspor, zaman zaman devredeydi. Son dakikalarda verdiğimiz net pozisyonda Volkan Babacan devreye girdi. Oyun gücü olarak hak ettiğimiz bir maç oynadık."

Maçın genelinde topa yüzde 69 sahip olduklarının altını çizen Abdullah Avcı, "Rakip bizden daha fazla mesafe yapsa da, kaliteli koşuda daha üstündük. Gol yemeden kazanabilmek son derece önemli. Lideriz. Şampiyon olmak önemli değil. Lider ve şampiyon takım gibi oynamak oyun felsefelerimizden biri. Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Sağlıklı gidiyoruz. Bunun için oyuncularımı da tebrik ediyorum. Rakibi de kutluyorum." diye konuştu.

Ligde 3 maç aradan sonra forma giyen Emre Belözoğlu hakkında da görüşlerini aktaran Avcı, "Emre, 1 aydır tedavi görüyordu. Yoğun bir süreç yaşadı. Buna rağmen oyuna girdikten sonra takıma önemli katkı sağladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Avcı Başakşehir İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title