Haberler

Maçın Ardından

Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy'a tepki gösterdi.

Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy'a tepki gösterdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, ortaya koydukları futboldan dolayı oyuncularını tebrik ederken, hakemin maçın sonucuna tesir ettiğini savundu.

Hakemler konusunda bu zamana kadar hiç konuşmadıklarını aktaran Sumudica, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Galatasaray'a 5 gol atan takım bir pozisyon dahi bulamadı.

İki takım oynarken bir tana hakem çıkıyor onun kurallarına göre oynuyoruz. Trabzonspor maçında bir penaltımızı vermediler. Trabzonspor'un kaleyi bulan bir tane şutu yoktu, eğer penaltı verilseydi iki puanımız daha olacaktı. Ağzımızı kapattık konuşmadık. Devre arasında Adebayor ile konuştum onun bana söylediği topu eliyle aldığıydı. Bütün tribünler ıslıklayınca maç bitiminde bütün stattan özür diledi. Çünkü topu koluyla aldı."

"Rakibimizden daha iyi oynadık"

Trabzonspor ve bugünkü maçta verilmeyen kararlardan dolayı 4 puanlarının ellerinden aldığını ileri süren Sumudica, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu maçlarda hakem kararları doğru olsaydı 4 puanımız daha olacaktı. Puan tablosunda ikinci sırada yer alacaktık. Bu kente ve taraftarlara saygıları olsun. Bugün statta 25 bin taraftar vardı. Her geçen gün saçları beyazlayan hocaya saygı duysunlar. Sadece doğru olanı yapsınlar. Kayserispor'un oynadığı maçlarda hakemler bizim lehimize hata yaptı mı yok. Rakibimizden daha iyi oynadık. Türkiye Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu soyunma odasına kadar geldi oyuncularımı tebrik etti. Bugün Türkiye'nin en iyi ekibine karşı çok iyi maç çıkardığımızı söyledi. O da bana yeter."

Avcı: "Haftayı kazançlı kapattığımızı söyleyebilirim"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise 8 günde 3 maç oynadıklarını ve bu süreçte çok fazla rotasyon yapamadıklarını dile getirdi.

Kayserispor'un sahasında iyi futbol oynadığını ve kolay kolay gol yemediğini aktaran Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Ligin oyuncu kalitesi ve fizik gücü bakımından en iyi takımlarından birisiyle karşılaştık. Baskı ve sıcak temas yapabilen bir takım. Bugün birinci bölgeden ikinci bölgeye, kaleciyi de kullanıp iyi pas trafiği yaptık ancak üçüncü bölgede final paslarında sıkıntılar yaşadık. Oyun içinde kalmaya çalıştık. Ligde bulunduğu konumu hak eden bir takıma karşı mücadele verdik. Yoğun maç temposunda burada aldığımız bir puanla haftayı kazançlı kapattığımızı söyleyebilirim."

Kaynak: AA / Spor

Alper Ulusoy Trabzonspor Kayserispor Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title