Haberler

Maçın Adamı Oldu

Sevilla Kalecisi Palot Maç Boyunca Yaptığı Kritik Kurtarışlar ve Penaltı Pozisyonları ile Değil, Uzatma Dakikalarında Attığı Golle Maçın Adamı Oldu.

SEVİLLA KALECİSİ PALOT MAÇ BOYUNCA YAPTIĞI KRİTİK KURTARIŞLAR VE PENALTI POZİSYONLARI İLE DEĞİL, UZATMA DAKİKALARINDA ATTIĞI GOLLE MAÇIN ADAMI OLDU.

UEFA Kupası son şampiyonu Sevilla, 2-2'lik maçın rövanşında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına karşı elenmekten son anda kurtuldu. Sevilla kalecisi Andres Palop, uzatma dakikalarında bir gol kaydederek bir mucizeye imza attı.

İlk yarının golsüz geçtiği karşılaşmada, ikinci yarı ev sahibi ekip 49'da Matuzalem ile 1-0 öne geçti. Ancak 53'te Sevilla Maresca ile beraberliği yakaladı. 83. dakikada Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar 2-1 öne geçti. Sevilla'nin kalecisi Palop, 90+4'te kornerden gelen topa kafa vurarak attığı golle inanılmazı başardı ve maçı uzatmaya götürdü.

Uzatmada 105. dakikada Sevilla Ernesto Chevanton ile bir gol daha bularak adını çeyrek finale yazdırdı.

ALKMAAR'IN ZAFERİ: 2-0

UEFA Kupası'nda çeyrek finale çıkan son dört takım AZ Alkmaar, Sevilla, Espanyol ve Benfica oldu.

Kupada Fenerbahçe'yi safdışı bırakan AZ Alkmaar dün gece deplasmanda 4-2 yenildiği Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle'ı sahasında 2-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Maçın ilk yarısını eski Trabzonsporlu Şota'nın attığı golle 1-0 önde kapatan Hollanda ekibine 56'da Koevermans'ın sayısı turu getirdi. 59'da Duff'ın yerine oyuna giren Emre Belözoğlu takımını kurtaramadı.

Sevilla 2-2'in rövanşında Shakthar Donetsk'i 3-2, Espanyol ise 0-0'ın rövanşında Maccabi Haifa'yı 4-0 yenerek turu yakaladı. Benfica da deplasmanda 2-1 yenildiği PSG'yi evinde 3-1 devirerek kupa dışına itti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title