Haberler

Maccabi Tel Aviv, UEFA Kupasındaki Rakibi Kayseri Erciyesspor Karşısında Temkinli

Türkiye Fortis Kupası'nda Gösterdiği Başarıyla UEFA Kupası'na Katılmaya Hak Kazanan Lig A Temsilcisi Kayseri Erciyesspor'u, 2. Ön Eleme Turunda Zorlu Bir Rakip Bekliyor.

Türkiye Fortis Kupası'nda gösterdiği başarıyla UEFA Kupası'na katılmaya hak kazanan Lig A temsilcisi Kayseri Erciyesspor'u, 2. ön eleme turunda zorlu bir rakip bekliyor.

Günde iki idmanla çalışmalarını sürdüren Maccabi Tel Aviv'in kadrosunda 26 futbolcusu bulunurken, maçlarını oynadığı Bloomfield Stadı'nın yakınlarındaki tesislerinde çalışmalarını sürdüren İsrail ekibinin futbolcularının antrenman sırasındaki hırsları dikkat çekiyor. Enseme ve fizik kondisyon idmanı yapan futbolcular, daha sonra çift kale maç yaparak Kayseri Erciyesspor maçına hazırlanıyor. Takımda futbolcuların kameralara açıklama yapması izin verilmezken, ekip aynı zamanda yaklaşık iki hafta sonra

başlayacak olan İsrail Ligi'ne de hazırlanıyor. Geçen sene ligi 59 puanla 2. sırada tamamlayan Maccabi'de, Nimni ligde attığı 10 golle takımın en skorer ismi oldu. Kalesini Ankaraspor'un eski file bekçisi Sırp Jevriç'in koruduğu İsrail ekibi, maçlarını 18 bin kişilik Bloomfield Stadı'nda oynuyor. Takımın teknik direktörlüğünü İsrailli Eliahn Cohen yaparken, İHA'ya açıklama yapan İsrail ekibinin menejeri Avner Tuito, Kayseri Erciyesspor için temkinli konuştu. Ligde 18, kupada ise 22 şampiyonluğu ile

İsrail futbolunun en başarılı takımın olan Maccabi Tel Aviv'in menejeri Avner Tuito, "Biz, bütün takımlara ve futbolculara saygı gösteriyoruz. Bizim için takımın birinci ya da ikinci ligde olması önemli değil. Maçların sonucu konusunda ise, kim iyi oynarsa o kazansın diyorum" diye konuştu.

UEFA Kupası 1. ön eleme turunda karşılaştığı Andorra ekibi Santa Coloma'ya ilk maçta 1-0 yenilen Maccabi Tel Aviv, rövanş karşılaşmasını 4-0 kazanarak tur atlamıştı. Maccabi, Avrupa'daki en büyük başarısını, 2004-2005 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup maçlarına kalarak gerçekleştirmişti.

Kayseri Erciyesspor ilk maçını 16 Ağustos Perşembe günü deplasmanda, rövanş mücadelesini ise 30 Ağustos Perşembe günü sahasında yapacak.

(İA-ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title