Haberler

Macaristan Meclis Başkanı Szili, Türkiye'ye Resmi Ziyaret Gerçekleştirecek

Macaristan Ulusal Meclisi Başkanı Katalin Szili, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın Resmi Davetlisi Olarak 15-18 Ocak Tarihlerinde Türkiye'ye Bir Ziyarette Bulunacak.

Macaristan Ulusal Meclisi Başkanı Katalin Szili, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın resmi davetlisi olarak 15-18 Ocak tarihlerinde Türkiye'ye bir ziyarette bulunacak.

Macaristan Ulusal Meclisi Başkanı Szili, yarın Türkiye'ye gelecek. TBMM Başkanı Toptan, 16 Ocak Çarşamba günü konuk Meclis Başkanı ile biraraya gelecek, ikili ve heyetlerarası görüşmelerde bulunacak. Szili, görüşmelerin ardından TBMM Tören Salonu'nda düzenlenecek olan TBMM-AB Eşleştirme Projesi törenine katılacak. TBMM Başkanı Toptan, Macaristan Ulusal Meclisi Başkanı Szili onuruna Devlet Konukevi'nde öğle yemeği verecek. Konuk Meclis Başkanı, aynı gün Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı ziyaret edecek.

Macaristan Meclis Başkanı Szili, 17 Ocak'ta İstanbul ve Tekirdağ'da temaslarda bulunacak. Szili ve beraberindeki heyet, 18 Ocak Cuma günü Türkiye'den ayrılacak.

(ZÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title