Haberler

Macaristan'dan Platini'ye Şikayet

Türkiye Maçında İskoç Hakem Dougal'ın, Penaltılarını Vermediğini İddia Eden Macarlar, Gera'nın da Haksız Yere Oyundan Atıldığını İleri Sürdü.

Türkiye maçında İskoç hakem Dougal'ın, penaltılarını vermediğini iddia eden Macarlar, Gera'nın da haksız yere oyundan atıldığını ileri sürdü.

MİLLİ Takımımız'a 3-0 yenilen Macaristan'da, maçın hakemi Stuard Dougal'a öfke dinmiyor. Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı İstvan Teleki, İskoç hakemi, UEFA Başkanı Michel Platini'ye şikayet ettiklerini bildirdi. Teleki, federasyonun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, çarşamba gecesi İstanbul İnönü Stadı'nda oynanan Türkiye-Macaristan maçının orta hakemi İskoç Stuard Dougal'ın maçın 63. dakikasında çok büyük bir hata yaparak takım kaptanları Zoltan Gera'yı ikinci sarı karttan oyundan attığını savundu. Teleki, pozisyonun penaltı olduğunu ve kırmızı kartı da Hakan'ın görmesi gerektiğini ileri sürdü. Teleki, kendilerine yapılan ve maçın kaderini etkileyen bu yanlışın nasıl meydana geldiğini öğrenebilmek için UEFA Başkanı Michel Platini'ye bir şikayet mektubu gönderdiğini duyurdu. Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı, Platini'den pozisyonu defalarca izleyerek, maçın orta hakeminin neden ve ne gerekçeyle yanlış karar verdiğinin hesabının sorulmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title