Haberler

Macaristan'da "39. Uluslararası Turizm Fuarı"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fuarda bulunan standlar ve tanıtım çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Macaristan'dan sorumlu turizm ataşesi Hilal Demirel'in açıklamaları Türk standına Macaristan'da "39. Uluslararası Turizm Fuarı" Budapeşte'de düzenlenen fuar kapsamında açılan Türkiye standında, Macarlara Türk sanatı ve mutfak kültürü de tanıtılıyor Budapeşte'de düzenlenen 39. Uluslararası Turizm Fuarı'nda açılan Türk standına Macarlar büyük ilgi gösteriyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Fuarda bulunan standlar ve tanıtım çalışmaları

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Macaristan'dan sorumlu turizm ataşesi Hilal Demirel'in açıklamaları

Türk standına Macaristan'da "39. Uluslararası Turizm Fuarı"

Budapeşte'de düzenlenen fuar kapsamında açılan Türkiye standında, Macarlara Türk sanatı ve mutfak kültürü de tanıtılıyor

Budapeşte'de düzenlenen 39. Uluslararası Turizm Fuarı'nda açılan Türk standına Macarlar büyük ilgi gösteriyor.

Yaklaşık 30 ülke ve 350 tur operatörünün yer aldığı fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı da stant açtı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının Macaristan'dan sorumlu turizm ataşesi Hilal Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarda açılan Türk standında Macarlara, Türkiye'nin turizm bölgelerinin yanı sıra Türk sanatı ve mutfak kültürünü de tanıttıklarını söyledi.

Macaristan'dan Türkiye'ye giden ziyaretçi oranın her yıl daha da arttığını belirten Demirel, "Geçen yıl Macaristan'dan Türkiye'ye gelen turist oranında yüzde 16'lık bir artış var. 140 bin rakamına ulaşmış bulunuyoruz. Firmalarımızla birlikte ülkemizin farklı destinasyonlarını tanıtıyoruz. Macarlar özellikle kültürel etkinliklere yoğun ilgi gösteriyor ayrıca kendilerine ikram ettiğimiz Türk yemeklerini de çok beğendiler. Aynı şekilde halk oyunlarımıza da büyük ilgi gösterdiler. Macarlar ve Türkler kültür olarak da birbirlerine çok yakınlar. Bunu zaten fuarda bize gösterilen ilgiden görüyoruz" şeklinde konuştu.

Türk standında düzenlenen sema ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri de büyük ilgi ile izlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Macaristan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title