Haberler

Macar Basını Teknik Direktör Bozsik'e Yüklendi

Macaristan-(dha)- Türkiye Maçından Önce Umut Dolu Olan ve İddialı Sözlerle Dikkat Çeken Macar Basını Karşılaşma Sonrası Hüsran Yaşadı.

MACARİSTAN-(DHA)- Türkiye maçından önce umut dolu olan ve iddialı sözlerle dikkat çeken Macar basını karşılaşma sonrası hüsran yaşadı.

Maça siyasi anlam taşımaya çalışan ¨Osmanlı`ya tokat atın, onları bir kere daha yenin¨ gibi sözlerle futbolcularını hırslandırmak isteyen gazeteler, bugün ise ¨Korkak takım puan kazanamaz¨ manşetini kullandı.

300 bin tirajlı Nemzeti Sport Gazetesi`nde yer alan Macaristan-Türkiye maçıyla ilgili yorumlarda, Türkiye`nin maç boyunca daha fazla savaşarak, Tuncay`ın golüyle haklı bir galibiyet aldığı belirtildi.

Gazete, Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Peter Bozsik`in maçtan önce söylediği, ¨En iyi performansımızı göstersek bile Türkiye karşısında ancak berabere kalırız¨ sözlerine yer vererek, ¨Bozsik`in dediği oldu¨ dendi.

Macaristan`ın günlük Blikk gazetesi ise birinci sayfasından verdiği haberde, ¨Sadece bir direk bulabildik¨ başlığını kullanırken, spor sayfasındaki manşet ise ¨Evimizde çay içtik¨ manşetini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title