Haberler

Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu

Güncelleme:

Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Beşiktaş'ta futbolcular maç sonunda tribünlerin önüne gitti. Burada taraftarlarla bütünleşen siyah-beyazlı oyuncular büyük sevinç yaşadı. Sevinç sırasında Ljajic'in kolu Caner'in suratına geldi. Tecrübeli oyuncu sevinmeyi bırakıp Ljajic'e tepki gösterdi. Bu anlar da objektiflere yansıdı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında karşılaştığı Kasımpaşa'yı 90+5. dakikada Umut Nayir ile bulduğu golle 3-2 yendi. Rakibi karşısında iki kez geriye düşen siyah-beyazlı ekip, mücadeleyi bırakmadı ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak puanını 27'ye yükseltti. Beşiktaş, bu sonuçla ligde 2. sıraya çıktı.

Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu

Beşiktaşlı oyuncular ve taraftarlar, 90+5. dakikada gelen galibiyet golüyle büyük sevinç yaşadı. Golün pasını veren Jeremain Lens ile fileleri havalandıran Umut Nayir, golden hemen sonra siyah-beyazlıların olduğu tribüne giderek sevinçlerini taraftarla paylaştı.

Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu

Beşiktaşlı oyuncular maçın ardından tribünlerin önüne giderek 3'lü çektirdi. Bu sevinç sırasında Ljajic'in kolu Caner Erkin'in yüzüne geldi. Tecrübeli oyuncu sevinmeyi bırakıp Ljajic'e tepki gösterdi. Bu anlar da objektiflere yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

Bilir Kişi:

Beşiktaş Ruhu Başkadır. . . Tebrikler KARAKARTAL. . .

31
10
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Bişe olmamıştır. bişey olsa kendini yere atar kart diye hakeme bağrırdı. kedidir kedi

9
30
yanıtYanıtla
Ne diyorsun:

Okuman yok mu kardes ? Kendi takim arkadasinin dirsegi geliyor neden kendini yere atip kart diye dilensin ? Hayret bisey okumadan yorumluyo

yanıt15
yanıt2
GSs:

8kiztaşlılar dikkat etmek gerek Caner’i sakatlayacaksınız

7
29
yanıtYanıtla
TDK:

önce yazmayı öğren sen 8kiz nedir özürlü herif

yanıt24
yanıt4
ATSIZ:

Himmetçiler darbeciler ne anlasın Türkçe''den :)

yanıt5
yanıt0
KÖTÜ ADAM:

beter ol

7
18
yanıtYanıtla
mallaka:

kendini yere atsaymış

6
12
yanıtYanıtla
yasin öz:

büyük takım yenikse6 da uar maç 10 da anadolu takımı yenikse 3 dk uzatılır bitirilir. . anadolu takımları akıllı olun sivas şampiyon olsun. . . beter olsun istanbul takımları

3
13
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Sevmem ama HIRSI VE MUCADELESI ile begeni topluyo

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title