Haberler

Mabille: "Adana Avrupa'ya Örnek Oldu"

Alman güneş enerjisi Soleos firmasının sahibi David Mabille, Zihni Aldırmaz'ın kent merkezine yaptırdığı güneş enerjili otobüs durağı ile kendi enerjisini üreten Yeşil Vadi Konutları sayesinde Adana'nın Avrupa'da örnek bir kent olarak...

Alman güneş enerjisi Soleos firmasının sahibi David Mabille, Zihni Aldırmaz'ın kent merkezine yaptırdığı güneş enerjili otobüs durağı ile kendi enerjisini üreten Yeşil Vadi Konutları sayesinde Adana'nın Avrupa'da örnek bir kent olarak gösterildiğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Korona Enerji Genel Müdürü Av. Yusuf Özer, Alman ortağı Soleos'un sahibi David Mabille ile Türkiye sorumlusu Murat Gül'ü makamında kabul ederek sohbet etti.

Alman David Mabille, Başkan Aldırmaz'ı yaşadıkları kente ve halkı için ürettikleri projelerden dolayı tebrik etti. Projenin topluma iş dünyasına öncü olduğu gibi Avrupa'ya da örnek olduğunu belirten Mabille, güneşin bol olduğu ve en çok yaygın olarak kullanılacağını düşündüğümüz bu bölgede, Korona'yı ortak bulmalarının kendileri içinde bir şans olduğunu söyledi.

Vatandaşa hizmet etmek için var olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'da, "Şehrimizin kalkınması için dünyaya marka olması için elimizden gelen tüm projeleri ortaya koyuyor çalışıyoruz. Güneş enerjisi dünyada olduğu gibi Adanamızda da güncel tutulması ve yaygınlaşmasını sağlamak için Korona gibi firmalarla gayret göstereceğiz" dedi.

Ziyaret sonunda konuklar, Zihni Aldırmaz'a başarılarının devamını dilerken, güneş enerjisine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı da bir güneş paneli hediye ettiler.

Başkan Aldırmaz'da konuklarına Adana'yı tanıtan saat ile Belemedik'teki Alman demir köprüsünün tarihini anlatan kitap takdim etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title