Haberler

Maaşından Para Kesilecek!

Haydarpaşa Hastanesi'nin Cerrahı Olduğu Halde Konsere Çıkan Ferhat Göçer'e Aylıktan Kesme Cezası Verildi!

HAYDARPAŞA HASTANESİ'NİN CERRAHI OLDUĞU HALDE KONSERE ÇIKAN FERHAT GÖÇER'E AYLIKTAN KESME CEZASI VERİLDİ!

Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görünen şarkıcı Ferhat Göçer'in son günlerde Sağlık Bakanlığı ile başı oldukça dertte. 14 Mayıs tarihinde yapılan Hemşirelik Haftası konserine çıkacağını söyleyen, bu nedenle adına davetiye bile bastırılan Ferhat Göçer, parayı peşin istedi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Hemşirelik Bürosu parayı konserden sonra vereceğini söyleyince Göçer, hiçbir gerekçe göstermeyerek konsere çıkamayacağını belirtti.

Göçer, geçtiğimiz yıl da Tıp Bayramı etkinliğine önce "gelirim" dedi, sonra da vazgeçti. Bütün bunların üzerine görevli olduğu hastanede Göçer hakkındaki şikâyetlerin artmasıyla Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı. Hastaneye müfettiş görderdiklerini doğrulayan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin, Göçer'e "Ya doktorluk ya şarkıcılık" tercihi sunacakları kaydedildi. Şarkıcı, bu nedenle müfettiş incelemesi sonucunda bir tercih yapmak zorunda kalacak. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel olarak şarkı söyleyen, konserlere çıkan, kaset ve televizyon programı yapan Göçer, savunmasında bu işlerden hiçbir ücret almadığını, hepsini hobi olarak yaptığını söyledi. Bu savunma yetkililer tarafından "komik" olarak değerlendirildi.

Bu arada "Çocuklar Duymasın" dizisinin "fıs fıs İsmail"i Süleyman Yağcı hakkında da özel bir televizyon kanalında şov programı yaptığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Ambülans şoförlüğü yapan Yağcı da Göçer gibi devlet memuru olduğundan yasaya göre profesyonel olarak başka iş yapamaz.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title