Haberler

Lyon Teknik Direktörü Genesio: "Yarın Sadece Futbolun Oynanacağı Bir Maç Olmalı"

Maxime Gonalons: "Yarınki atmosfere hazırız. Çok gürültü bir stat bekliyoruz"Olympique Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Beşiktaş ile yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Maxime Gonalons: "Yarınki atmosfere hazırız. Çok gürültü bir stat bekliyoruz"

Olympique Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Beşiktaş ile yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Genesio, Bastia maçından sonra olan olayları aştıklarını ifade ederek, "Güvenlik ile ilgili Türkiye'den büyük teyit aldık. Bununla ilgili şüphemiz yok. Yarın çok önemli bir maç oynayacağız" dedi.

Takımdaki bu maç için son durumu açıklayan teknik adam, "Pazartesi günü futbolcuların dayanışma halinde olduğunu gördüm. Hedefe odaklandıklarını gördüm. Bu sezon oynayacağımız en önemli maç. Psikolojilerini de buna yönelik hazırladılar" diye konuştu.

Genesio, çok olaylı bir sezon geçirdiklerinin hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı;

"Bunların sorumlusu ben değilim. Ben takımın hazırlamaktan sorumluyum. Vahim bir sonuç olmadı şiddet olaylarından. Önemli olan futbol konuşmamız. İki takım arasında olabilecek şeyler bunlar. Bunlar bizi çok şey öğretiyor. Zorluklarla uğraşarak nasıl galip geleceğini öğretiyor."

Zor bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren Genesio, "Bizim için çok zor bir takıma karşı oynayacağız. Büyük konsantrasyon gerekiyor. Yarın sadece futbolun oynanacağı bir maç olmalı. Maçın sonuçtan ziyade dostluk ve anlayış içinde geçmesi gerekiyor. Bizim için gol atmak da önemli. 0-0'da da tur atlıyoruz. Yarın kendi futbolumuzu oynayacağız. Daha sonra tur atlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın iyi bir takım olduklarını söyleyen Genesio, "Kolektif futbolu iyi oynuyorlar. Bireysel olarak da iyiler. Yarınki maçın kaderini detaylar belirleyecek" şeklinde konuştu.

Fransız ekibinin orta saha oyuncusu Maxime Gonalons ise, "Zor bir hafta oldu. Çok zor şeyler yaşadık. Önceliğimizin futbol olmasını isterdik. Oyunumuza konsantre olmak isterdik. Yine de ikinci maç için iyi hazırlanmaya çalıştık" dedi.

Bastia maçında yaşanan olaylardan sonra takımın son durumunun sorulması üzerine Gonalons, "Bu hafta zor şeyler yaşadık. Bugün çok iyi karşılandık. Güvenlik açısından şüphemiz yok. Güvenli bir şehirde olduğumuzu düşünüyoruz. Herkese teşekkür ederiz. Futbola odaklanamıyorduk. Şiddet olayların yaşanması bizi düşündürüyor. Futbolda böyle şeyler olabilir. Bunun içinde önemler alınması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yarınki maçın ilk maçtan farklı olacağını vurgulayan Gonalons, "Çok gürültülü ve zorlu olacak. 40 bin Türk taraftarı olacak. Geçen hafta ilk yarıda çok iyi oynamadık. 1 gol yedik. İkinci yarı kendimizi bulduk. Çok farklı ikinci yarı yaşadık. Yarın çok zorlu bir maç olacak" dedi.

Vodafone Arena'nın atmosferinin sorulması üzerine Gonalons, "Bu atmosfere hazırız. Çok gürültü bir stat bekliyoruz. Oyuna odaklanacağız. Ne yapıp, yapamayacağımızı biliyoruz. Yarın maç için çok konsantreyiz. Yarın çok farklı maç olacak" yanıtını verdi.

Son karşılaşmalarda yaşanan olaylardan dolayı çok zor geçirdiklerini belirten Gonalons, "Zor şartlarda oynadık. Sahaya çıkmak istemedik. Maçta kendimizi bulmak çok zordu. Yarın böyle bir şey beklemiyoruz. Güvenlik açısından şüphemiz yok" dedi.

İstanbul'a çok büyük bir savaşa geldiklerini vurgulayan Fransız oyuncu, "Büyük bir Türk takıma karşı oynayacağız. Büyük maç olacak. Bastia maçından sonra moralimiz bozuldu. Bunlarında futbolda olacağını düşünüyoruz. Hayatta olabilecek olaylar. Farklı takımla farklı bir atmosferde oynayacağız. Kendimizi çok vermemiz gereken bir maç olacak" şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Fransız temsilcisi Olympique Lyon, Beşiktaş ile oynayacakları maçın son taktik çalışmasını Vodafone Arena'da gerçekleştirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Genesio açıklama

Gonalons açıklama

Antrenmandan görüntüler

HABER - KAMERA: HAKAN TARHAN - İSTANBUL / DHA

19.04.2017 - Haber Kodu : 170419193

19.04.2017 - Haber Kodu : 170419194

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title