Haberler

Lyon: Dıarra'dan Lyon'a Veda

Real Madrid'le anlaşmaya varan Lyon'un Malili orta saha oyuncusu Mahammadou Diarra'nın, Fransız ekibindeki takım arkadaşlarıyla vedalaştığı bildirildi.

Real Madrid'in uzun süredir transfer etmek istediği ve sonunda Lyon Kulübü'nü ikna ettiği Mahamadou Diarra, Lyon'daki takım arkadaşlarıyla vedalaşarak, Madrid'e gitti. Diarra, Madrid'e vardıktan sonra sağlık kontrülünden geçecek ve tarihinde 9 Avrupa Şampiyonluğu bulunan Real Madrid'le sözleşme imzalayacak. Diarra'nın Real Madrid Kulübü'nün tahsis ettiği özel bir jetle, menajeriyle birlikte Madrid'e uçtuğu ifade edildi. Diarra, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarımla vedalaşmaya gittim ve onlara iyi şanslar diledim. Takımda mükemmel bir atmosfer vardı. Stade Gerland'da beni dört yıldır destekleyen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. benim için zor bir karar oldu. Ancak bu kaderimin bir sonucu" dedi.

İspanyol basının Diarrar'nın 26 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer olduğu ifade edilirken, her iki taraftan da konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Bu arada, Lyon'un Mahamadou Diarra'nın yerine, adaşı, Lens'te forma giyen ve bir ara Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Fransız yıldız Alou Diarra'yı transfer etmek istediği ve Fransız oyuncunun 7 milyon euro karşılığında 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title