Haberler

Luyindama'nın menajeri Christophe Henrotay, yolsuzluk yaptığı iddiasıyla tutuklandı

Güncelleme:

Galatasaraylı Christian Luyindama'nın menajeri Christophe Henrotay, Aleksandar Mitrovic ve Youri Tielemans transferlerinde yolsuzluk yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Belçika'da futbolda yolsuzlukla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Galatasaray forması giyen Christian Luyindama'nın da menajerliğini yapan Christophe Henrotay, Fransa'da tutuklandı. Futbol Arena'da yer alan habere göre aynı zamanda Belçika ve Londra'da da yapılan aramalarda toplam 3 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi. Christophe Henrotay'ın Aleksandar Mitrovic ve Tielemans transferlerinde kara para akladığı öne sürüldü.

Luyindama'nın menajeri Christophe Henrotay, yolsuzluk yaptığı iddiasıyla tutuklandıChristophe Henrotay

COURTOİS, CARRASCO GİBİ İSİMLERİN MENAJERLİĞİNİ YAPIYOR

Christophe Henrotay, aralarında Thibaut Courtois, Yannick Carrasco ve Kevin Mirallas gibi isimlerin de yer aldığı birçok futbolcunun menajerliğini yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christian Luyindama Belçika Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

fanatik GS:

işte algı tam da bu. başka transferde yolsuzluk yapan menajerin haberine Galatasaray formalı bir futbolcuyu koy ve algı yap. hepinizi üst üste koyup şampiyon olacağız.

15
17
yanıtYanıtla
SADO:

sağdan soldan ne iftira atabilirsek ordan koparırız diyorlar saldırın bakalım 17 klüpten hesabını soracağız bunu kasımpaşa maçıyla başlayarak

10
5
yanıtYanıtla
CAPS:

Tam 6S ye göre

6
9
yanıtYanıtla
iyi oku:

Tsnin kupasını verin artık, Rodrigues transfrini konuşalım mı?Araplar biz para aldık diyorlar ali ben çok az verdim diyor, Bahşiş parasına oyuncu transfer ettiğine ben inandım da UEFA inandı mı acaba. Fenerin açıkladığı zararı tam hatırlamıyorum ama galiba 350 mil. civarındaydı peki kime harcandı bu para?Galatasarayın 30 mil. artıya geçmiş hadi bakalım şimdi ne olacak. Siz bunlara takılıyorsanız bunu ali başkanınızlahalledin Galatasarayı hiç bulaştırmayın kendi pisliğinize.

yanıt6
yanıt14
İYİ ANLA ANGUS:

CİNCON ZATEN PİSLİKTEN BESLENİYOR. ŞİKEDEN BESLENİYOR. ELALEMİN KUPA DERDİNDEN BESLENİYOR. TRANSFER SAHTEKARLIĞINDAN BESLENİYOR. AMA EN ÖNEMLİSİ FENERDEN 6 YEDİĞİ ZAMAN DAHA İYİ BESLENİYOR.

yanıt2
yanıt0
İYİ OKU:

2010-2011 YILI ŞAMPİYON FENERBAHÇE DİR BUNU BEYNİNE KAZI ARTIK. 6S İN HER ŞAMPİYONLUĞUNU ARAŞTIR SON MAÇLAR GELİRKEN HANGİ FUTBOLCULARI TRANSFER ETMİŞ BAK ONDAN SONRA ÇAMUR AT.

yanıt2
yanıt0
gs li ismail:

Bu katakulleli manajerlerle is yapan kuluplerde bunlarda soructurulmali kim yolsuzluk yapiyorsa ceza almali gs falcao transferide biraz karisik durmadan sunada para verilecek bunada deyip nasil kac paraya mal oldu bonservise para verildimi verilmedi densede el altindan verildi diyenler var. florya isi ne oldu riva projesi nerde otel ne oldu. dursun ozbek kac para alacagi var falcaonun gercek maliyeti nedir. Of of bu sene sampiyon olamassak yandik. . . . .

10
2
yanıtYanıtla
mastique:

iyi arastirsinlar, kalibimi basarim gs yönetimi de altindan cikacaktir

6
5
yanıtYanıtla
ads:

kalıbına tüküreyim

yanıt4
yanıt11
HALDUN:

galatasaray. . . bir kere şaşırt be

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title