Haberler

Lüks Cipiyle Saksı Çaldığı İş Yerine Tekrar Gelen Kadın Hırsız Bu Kez Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Bodrum'da bahçe mobilyası ve peyzaj ürünleri satan bir iş yerinin önünden 5 adet saksı çaldığı iddia edilen kadın, aynı iş yerine tekrar gelip lüks cipine saksı yüklerken çevredeki vatandaşlar tarafından suçüstü yakalandı.

Ortakent-Yalıkavak yolu üzerinde ev bahçe mobilyası ve peyzaj ürünleri satan bir işletme önüne lüks araçla gelen kimliği belirsiz bir kadının iş yeri önündeki 5 saksıyı çalma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Saksıları çaldığı iddia edilen kadın, gece saatlerinde aynı işletmenin önüne yine aracıyla geldi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan durumdan haberdar olan çevre esnafı, kadının işletme önündeki bir saksıyı alıp aracına yüklerken görünce müdahale etti.

KAÇMASIN DİYE ARACININ LASTİĞİNE SAKSI KOYDULAR

Kadının elindeki saksıyı alıp aracın arkasına koyan vatandaşlar, iş yeri sahibi Hasan Altıkat'a haber verdi. Aracı ile olay yerinden uzaklaşmak isteyen kadın başarılı olamayınca kendisini yakalayan vatandaşlarla tartışmaya başladı. Bir süre sonra aracından inen kadın, aracın arkasındaki saksıyı kırıp Bodrum istikametine doğru uzaklaştı. İş yeri sahibi Hasan Altıkat, yine polise başvurdu. İş yeri sahibi Hasan Altıkat, "Ben aynı kadının yine geleceğini biliyordum, onun için oraya bir tane saksı koydum. Kadın saksıyı alırken çevredeki tanıdıklar kadını yakalamışlar. Kadın, 'saksılar kırıktı onun için aldım' demiş. Beni aradılar. Ben de 'Aracın plakasını aldıysanız kadını bırakın.' dedim. Şimdi aracın plaka bilgisiyle polise başvurumu yaptım" dedi.

Lüks Cipiyle Saksı Çaldığı İş Yerine Tekrar Gelen Hırsız Bu Kez Yakayı Ele Verdi

O ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan kadının vatandaşlarca yakalanıp, olay yerinde tutulduğu görüntüler ise cep telefonları ile kayıt altına alındı. Görüntülerde kadını yakalayan vatandaş, kadın kaçmasın diye saksıyı aracın arkasına koyuyor. Olay yerinden uzaklaşamayan kadının, 'Allah aşkına ne yapıyorsun, şunu çeker misin? Kardeşim plakamı alırsın, git ne yaparsan yap" dediği duyuluyor.

Lüks Cipiyle Saksı Çaldığı İş Yerine Tekrar Gelen Hırsız Bu Kez Yakayı Ele Verdi

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Bodrum 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

HAKAN BEY:

BÖYLE BÖYLE ZENGİN OLMUŞ DEMEK TAKTİK BUYMUŞ

9
4
yanıtYanıtla
ısparta lı gariban.:

cok verir azdırır az verir bezdirir mevlam neylerse güzel eyler.

8
4
yanıtYanıtla
Kleptomani-Çalma hastalığı:

Düzenli, profesyonel yardım alınmayı gerektiren bir durum. . Kısaca hastalık. Her hastalık gibi, tedavi gerektir. Örtbas edilmeden tedavi ve tedavi süreci de, depresyona itmeden izlenmeli

6
0
yanıtYanıtla
kleptomanik:

kadınların yakalandığında psikiyatrik muayeneye, erkeklerin ise hapishaneye gönderilmesinden kaynaklanır. Kleptomaniyi impuls kontrol bozukluğu olarak görürsek, ancak 6 yaşındaki kız çocuklarında da tespit edilmiştir. Kleptomaninin kendiliğinden ortadan kalkması güç bir iştir. Kleptomanik bir kişinin tanınması zordur. Orta yaştaki kadınlarda genellikle bir kayba karşı, örneğin çocuğun evi terk etmesine karşı ortaya çıkar. Pek çok hasta evli veya duldur. Çoğu iyi eğitim görmüş kişilerdir. Hatta d

2
0
yanıtYanıtla
YARDIM MI ALSANIZ:

Bu cümlelerin ''Prof. Dr. Mehmet Emin Ceylan'' a ait olduğunu belirtmemek, ''SAKSI YÜKLEYİCİSİ'' nden daha ileri PATOLOJİK bir durumdur. Geçmiş olsun. .

yanıt0
yanıt0
İNTİHAL:

İntihal, bir kişinin eserinde başka kişilerin ifade, buluş veya düşüncelerini kaynak göstermeksizin kendisine aitmiş gibi kullanması. İntihal bir tür sahtekârlık ve hırsızlıktır. Başlıca türleri: Alıntı ifadeler ve fikirler için kaynak göstermemek (kaynak:Vikipedi)

yanıt0
yanıt0
aydın:

yok arkadaş değişmeyiz biz hiç

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title