Haberler

Lüks Cipiyle Akaryakıt İstasyonuna Girdi

Şişli'de kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan cip, yolun karşısındaki akaryakıt istasyonunun LPG pompasına çarptı.

Şişli'de kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan cip, yolun karşısındaki akaryakıt istasyonunun LPG pompasına çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Şişli Fulya Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, adı öğrenilemeyen sürücü 34 KUR 15 plakalı cipiyle Ortaklar Caddesi'nden aşağıya doğru inerken, buzlanan ve kayganlaşan yolda aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolen çıkan araç refüjü aşarak yolun karşısında bulunan akaryakıt istasyonuna girdi. Önce LPG pompasına çarpan cip, daha sonra benzin pompalarına vurarak durabildi. İstasyon çalışanları vanaları kapatarak büyük faciayı önledi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken araçta ve istasyonda maddi hasar meydana geldi. Gaz kaçağı ihtimaline karşı, istasyon güvenlik için kapatıldı. Görgü tanıkları aracın yukarıdan kayarak geldiğini ve duramayarak benzin istasyonuna girdiğini söyledi.

TEM VE E-5'DE TRAFİK KİLİTLENDİ

Öte yandan İstanbul genelinde saat 20.00 sıralarında da yoğun şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle E-5 Karayolu ve TEM'de trafik kilitlendi. Her 2 yol üzerinde de uzun araç kuyrukları oluştu. - İstanbul / Şişli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ortaklar Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title