Haberler

Beşiktaş'taki lüks barda panik! "Çav Bella" çalınca silahlar konuştu

Güncelleme:

Beşiktaş'ta eğlenmek için lüks bara giden 2 gece bekçisi, 'Çav Bella' şarkısının çalınmasına öfkelenip havaya ateş edince açığa alındı.

İstanbul Beşiktaş'ta eğlenmek için lüks bir bara giden 2 gece bekçisi , "Çav Bella" şarkısının çalınmasından rahatsız olunca,tabancalarını çıkartarak birer el ateş etti. Barda büyük bir korkuya neden olan bekçilergözaltına alındı.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan gece bekçileri M.Ö.A ve T.K., yanlarına arkadaşları M.C.'yi de alarak geçtiğimiz pazar akşamı Bebek sahilindeki lüks bir bara gitti. Barda ilerleyen saatlerde Çav Bella şarkısı çalmaya başladı.

BEYLİK TABANCALARIYLA ATEŞ ETTİLER

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, şarkının çalınmasından rahatsızlık duyan ve öfkelenen bekçiler bar yetkilisi A.C. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında 2 bekçi, beylik tabancalarını çıkartarak birer el ateş etti. Barda büyük bir korkuya neden olan bekçiler ve arkadaşları gözaltına alındı. Bekçiler ve arkadaşları M.C., haklarında yapılan adli işlemin ardından serbest bırakıldı. Ancak bekçiler, haklarında başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Beşiktaş Sultangazi 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (99)

Selo Sel:

oh oh. . . . Hersey cok güzel olacak dedikleri bu galba. . . VUR patlasin, CAL oynasin Ekoooooo!

44
151
yanıtYanıtla
bozkurt:

eko sana birşey mi yaptı çoçuğum acısı geçmemiş hala baksana ağzımı bozardım da neyse

yanıt27
yanıt11
ayı:

alkollü bara gidip dincilik yapmak da neyin kafası bilmem

64
10
yanıtYanıtla
İNSAN:

VE AYI KONUŞUR . . . .

yanıt10
yanıt10
DAYI:

AYI, , havaya ateş etmeyi dincilik olarak mu yorumluyorsun, , orada bulunanlar dinsizlik mi yapıyor. . . . Dine karşı bayağı da alerjiniz varmış. . . Ama olayın dinle alakası yok AYI bey. . .

yanıt5
yanıt3
Lüks bar:

Bekçi maaşı ne kadar da lüks bara eğlenmeye gidiyor? Haberin aslı bence şöyle lüks bardan rüşbet talep eden bekçilerle işletme sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık sonuçu silahlar konuştu.

52
8
yanıtYanıtla
Mt:

4000e yakin

yanıt1
yanıt0
dedektif:

5.000 e yakin gardaş adamlar calisiyor hakediyor yiyor ordaki 2 adamin yaptigini hepsine mal etmeyin

yanıt0
yanıt0
MÜHENDİS:

Adam diyor Her şey çok güzel olacak Her yerde Rakı içecez ohhhh diyor Bu zihniyete ne denir

8
51
yanıtYanıtla
UMAR:

Memleketin bir bekçisi eksikti , tek ihtiyaçta oydu zaten. Yine kimleri milyoner ettiler bilemiyorum yaaaaaaaani

40
12
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title