Haberler

Luıs Fıgo, Bir Yıl Daha Inter'de

Galatasaray'ın da Transfer Listesinde Olduğu İddia Edilen, İtalya Şampiyonu Inter'in Portekizli Yıldız Futbolcusu Luis Figo, Bir Sezon Daha Takımında Kalıyor.

Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen, İtalya Şampiyonu Inter'in Portekizli yıldız futbolcusu Luis Figo, bir sezon daha takımında kalıyor.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) sezonu şampiyon olarak kapatan Inter, yaptığı bir açıklamayla, takımın yıldız futbolcusu Luis Figo'nun, önümüzdeki sezon da İtalyan ekibinde forma giyeceğini duyurdu. Kulübün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki yıldız futbolcunun Inter'le bir yıllık daha sözleşme imzaladığı ve 2008 yılı Haziran ayına kadar takımda kalacağı ifade edildi.

Portekiz Milli Takımı'nın da eski oyuncularından olan ve 2000 yılında Avrupa'da 2001 yılında ise dünyada yılın futbolcusu seçilen Figo, sözleşmesi sona erdikten sonra ise kulüpte uluslararası ilişkiler menajeri olarak görev yapacak.

İspanyol ekibi Real Madrid'de beş sezon top koşturduktan sonra 2005 yılında Inter'e transfer olan Figo için, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad'ın ciddi şekilde transfer girişimlerinde bulunduğu ifade ediliyordu. Son günlerde ise, Galatasaray'ın Figo'yu transfer edeceği şeklinde haberler ortaya atılıyordu.

Figo, Portekiz'in 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde turnuvaya yarı finalde veda etmesinin ardından milli takıma veda etmişti.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title