Haberler

    Lügde Sapıklarına 15 Yıla Kadar Hapis İstendi

    ALMANYA'nın Lügde yakınlarındaki kamping alanında 50'ye yakın küçük çocuğa nitelikli cinsel saldırıyla ilgili iddianame tamamlandı.

    ALMANYA'nın Lügde yakınlarındaki kamping alanında 50'ye yakın küçük çocuğa nitelikli cinsel saldırıyla ilgili iddianame tamamlandı. Soruşturmayı yürüten Detmold Savcısı, biri 56, diğeri 49 yaşındaki iki kişi hakkında hazırladığı iddianameyi mahkemeye sundu. 34 yaşındaki üçüncü sapık hakkındaki iddianamenin de ise kısa sürede tamamlanacağı açıklandı.

    GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTEN PAZARLAMIŞ

    Davanın bir numaralı sanığı 56 yaşındaki Andreas V. uzun yıllar boyunca en az 28 küçük çocuğa nitelikli cinsel saldırıda bulunmak, görüntüleri kaydedip çoğaltmak ve bunları satmakla suçlanıyor. Suçlamalar arasında çocukları diğer çocuklara cinsel saldırıya zorlamak da var. 49 yaşındaki diğer sapık ise çocuk pornografisini internet üzerinden pazarlamakla suçlanıyor. Diğer sapık 34 yaşındaki Mario V. de yaşları küçük 18 çocuğa nitelikli cinsel saldırıyla suçlanıyor. Sapıkları 15 yıla kadar hapis cezaları bekliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title