Haberler

Lugano: Bu Moralle Yenemeyeceğimiz Takım Yok

Fenerbahçe'nin Uruguaylı Oyuncusu Diego Alfredo Lugano Moreno, Inter Maçında Kazandıkları Galibiyetin Verdiği Moralle Yenemeyecekleri Takım Olmadığını Savundu.

Fenerbahçe'nin Uruguaylı oyuncusu Diego Alfredo Lugano Moreno, Inter maçında kazandıkları galibiyetin verdiği moralle yenemeyecekleri takım olmadığını savundu.

Lugano, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, Bursaspor ile yarın deplasmanda yapacakları maçtan da galibiyetle ayrılacaklarına inandığını ifade ederek, ''Inter maçında kazandığımız galibiyetin bize kazandırdığı moralle yenemeyeceğimiz takım olmadığını düşünüyorum. Bursaspor'u da yenerek evimize daha da büyük moralle döneceğimize inanıyorum'' dedi.

Sarı-lacivertli taraftarlarla arasında çok iyi bir bağ olduğuna inandığını dile getiren Lugano, ''Taraftarımızla çok güzel bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum. Inter maçında benim için söyledikleri kısa şarkı inanılmaz güzeldi. Onlar bize desteklerini sürdürdükleri sürece Fenerbahçe olarak yenemeyeceğimiz takım yok'' açıklamasını yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title