Haberler

    Lucescu'dan Galatasaray Açıklaması!

    Yeni sezonda Galatasaray'ın başına geçeceği iddia edilen Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu, açıklamalarda bulundu

    Yeni dönemde Galatasaray teknik heyetine getirileceklerinden bahsedilen Lucescu ailesi adına, Razvan Lucescu Ajansspor'a önemli açıklamalar yaptı.

    Razvan Lucescu, "Bu konuda konuşmak gerçekten çok zor. Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim: Şu anda hiçbir şey net değil. 10 gün içerisinde ne yapacağıma karar vereceğim. Şu anda Santi kulübünü çalıştırıyorum. Bu süre içerisinde yapmam gerekenlere konsantre oldum" dedi.

    "10 GÜN SONRA NETLEŞİR"

    Babası Mircea Lucescu'yla Galatasaray konusunda konuşmadıklarını ifade eden Razvan, "Babamın Zenit.St. Petersburg'la gelecek sene adına bir sene opsiyonu var. Bunu nasıl değerlendireceğini bilmiyorum. Kendisi kararını verecek. Şu anda kadar babamla diğer seçenekler üzerine konuşmadık. 10 gün sonra ben ne yapacağıma karar vereceğim. Opsiyonlarımız konusunda 10 gün sonra daha net konuşabiliriz" dedi.

    Razvan Lucescu Galatasaray'dan teklif alıp almadığını sorusunu yanıtlayamayacağını söyledi. Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan'la birlikte Galatasaray'da futbolun başına geleceği; 2 sezon sonra Lucescu'nun teknik direktörlüğü oğlu Razvan'a devredip, sportif direktör olacağından bahsedilmişti. (Ajansspor)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mircea Lucescu Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title