Haberler

Lucca Cocktaıl Studıo With Absolut Bu Ay ‘’Thınk Pınk’’ İle Devam Ediyor.

İstanbul'un kokteylleriyle ünlü efsane mekanı Lucca, Absolut için çok özel kokteyller hazırlamaya devam ediyor.

''LUCCA COCKTAIL STUDIO with ABSOLUT Flavors'' isimini verdikleri konseptle yola çıkan Lucca her ay için Absolut aromaları ile hazırlanan çok özel bir kokteylle Lucca'ya gelenlere mutlu ve keyifli dakikalar yaşatıyor.

Lucca bar ekibi bu ay THINK PINK by Absolut kokteyli ile karşımıza çıkıyor. Hindistan cevizli rom bazlı likör, ananas suyu, grenadin şeker şurubu ve Absolut vodka ile hazırlanan bu muhteşem kokteyli tanıtmak için 14 Nisan Perşembe akşamı saat 20:30'da Bebek Lucca'da bir davet verilecek. Lucca'nın ünlü mutfağından tadımlık lezzetlerin sunulduğu, seçkin davetlilerin de gecede yer alacağı bu eğlence dolu özel davette, Lucca ve Absolut müdavimlerini bekliyor.

Davetin ardından Lucca'nın imzası haline gelmiş Lucca stili kokteyllerin arasında yerini alacak olan bu üçüncü Absolut Kokteylini Nisan ayı boyunca Lucca'da tadabileceksiniz.

Her ay için farklı bir Absolut tadını kullanan Lucca Bar Ekibi bu seri halindeki aktiviteyle bahar yaz sezonunda Lucca müdavimlerinin karşısına çıkacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title