Haberler

Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun

Dünyanın en prestijli film festivali Cannes'da kırmızı halıda yürüyen Lübnanlı oyuncu Manal Issa "Gazze'ye saldırıları durdurun" pankartı açarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Dünyanın en prestijli film festivali Cannes'da, kırmızı halıda yürüyen Lübnanlı oyuncu Manal Issa " Gazze'ye saldırıları durdurun" pankartı açtı. Prömiyerini festivalde yapan 'Solo: A Star Wars Story'de rol alan kadın oyuncunun afişi, büyük ses getirdi.

PROTESTOLAR ARTIYOR

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasıyla alev alan Orta Doğu'da, İsrail askerlerinin 60'tan fazla Filistinliyi vahşice öldürmesi dünyayı sarstı. Katliam Brezilya'dan Yunanistan'a, ABD'den Filipinler'e, Güney Afrika'dan İsviçre'ye yeryüzünün dört bir yanında protesto edildi.

Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun

NETANYAHU'YA BÜYÜK ŞOK

İsrail'de de solcular sokağa inerek protesto gösterisi düzenledi ve ölümlerin derhal durdurulmasını istedi. Katliamın ardındaki bir numaralı isim İsrail Başbakanı Netanyahu, dün akşam resmi konutunda büyük bir şok yaşadı. İsrailli göstericiler, ellerinde pankartlarla Netanyahu'yu protesto etti.

Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun

FİLM FESTİVALİNDE PROTESTO

Dünyanın en prestijli film festivali Cannes'da, kırmızı halıda yürüyen Lübnanlı oyuncu Manal Issa 'Gazze'ye saldırıları durdurun' pankartı açtı. Prömiyerini festivalde yapan 'Solo: A Star Wars Story'de rol alan kadın oyuncunun afişi, büyük ses getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri İsrail Gazze Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

adalet:

önce örtünsün ondan sonra filistini savunsun

0
32
yanıtYanıtla
GÜL:

Sen tam bir PİSLİK FESATSIN.

yanıt2
yanıt0
Yavuz:

birazda hellal olsun demeyi ögrenelim!

yanıt2
yanıt0
xx:

Sen müslüman halinle ne yaptın onun hesabını ver önce!

yanıt1
yanıt0
...:

sende önce beynını kullan sonra yorum yap. .

yanıt2
yanıt0
BIZANSLI:

sirf bu yuzden ne filistin ne gazze umrumda degil

yanıt0
yanıt2
BORU:

herkes yazmis israilden hesap sorcaz. NASI SORCAKSINIZ LAN NASILLLL ????

17
12
yanıtYanıtla
dilaver:

colaları yere dokerek alacaklar sanırım

yanıt7
yanıt3
adalet:

lübnanlı bayan örtünsün.oyunculuğu bıraksın.ölüm var.mezarda yalnız kalmak var.allaha hesap vermek var

0
17
yanıtYanıtla
Turist:

Pislik ABD oldukça kimse dokunamaz yahudilere

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title