Haberler

LR ile Günlük Bakımda "Aloe Vera" Doğallığı

Güncelleme:

Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticisi LR Health&Beauty, şifalı bitki olarak binlerce yıllık geleneğe sahip Aloe Vera içeren patentli günlük bakım serisi ile cildinize yumuşaklık katacak doğal çözümler sunuyor.

Anavatanı Meksika'da özenle yetiştirip işlediği Aloe Vera'nın en büyük üreticisi LR, yatıştırıcı etkiye sahip Aloe Vera içeren doğal yüz bakım ürünleri ile fark yaratıyor. On yıllık araştırma ve deneyimin mucizevi Aloe Vera etkisiyle buluştuğu gece-gündüz kremleri cildi günlük ihtiyacı olan nem ile beslerken 24 saat boyunca ışıltılı, yumuşak ve esnek bir cilde sahip olmayı sağlıyor.

Narin kokusu ile baştan çıkaran Aloe Vera Gündüz Kremi, C Vitamini ve kivi özü ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde cilde yoğun nem kazandırarak elastikiyetini arttırıyor. Makyaj öncesi kullanıma da uygun olan krem, yumuşak ve rahat bir cilde duyulan özlemi dindiriyor. Uyurken cildin canlanmasına yardımcı olan organik zeytin özü ve zeytin yağı ile formüle edilmiş Aloe Vera Gece Kremi ise yenilenmeyi harekete geçirecek mükemmel bir denge sağlıyor.

Yüzdeki canlılığı bakışlara taşıyan serinin tamamlayıcı ürünü Aloe Vera Göz Kremi, Aloe Vera'nın hoş ve serinletici etkisiyle koyu halkaların görünümünü hafifletiyor.Göz çevresini besleyen krem, çizgilerin görünümünü hafifleterek taze bir görünüm sağlıyor.

İnkalar'dan bu yana insan sağlığının en önemli bitkilerinden Aloe Vera içerikli her cilt tipine uygun yüz bakım ürünleriyle LR, doğallıktan vazgeçemeyen ciltlere gün boyu süren rahatlık ve yumuşaklık sunuyor. 444 12 61 numaralı telefondan size en yakın satış danışmanına ulaşabilirsiniz.

LR Aloe Vera Gündüz Kremi :46,50 TL
LR Aloe Vera Gece Kremi :46,50 TL
LR Aloe Vera Göz Kremi :45,90 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title