Haberler

LP, 2 Nisan'da Zorlu Psm Ana Tiyatro'da Hayranlarıyla Buluşacak

Güncelleme:

İstanbul Caz Festival'nin, 25. Yıl konserleri kapsamında 1 Nisan Pazar akşamı gerçekleştireceği Laura Pergolizzi (LP) konserinin tüm biletleri tükendi.

"Lost On You" parçasıyla dinlenme rekorları kıran LP, yoğun istek üzerine İstanbul'da 2 Nisan Pazartesi akşamı düzenlenecek ek bir konserle müzikseverlerin karşısında olacak.

LP, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın Pasion Turca işbirliğiyle düzenleyeceği üç özel konserle, Ankara ve İstanbul'daki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. LP, 31 Mart Cumartesi akşamı Ankara Congresium'da, 1 Nisan Pazar ve 2 Nisan Pazartesi akşamları ise Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin mekan desteğiyle Zorlu PSM Ana Tiyatro'da Türkiye'deki ilk konserlerini verecek.

"Lost On You", "Other People" ve "When We're High" gibi birçok hit parçaya imza atan, dünyanın en çok dinlenen yıldız isimleri için parça sözleri yazan LP, elinden düşürmediği ukulelesi, zamansız melodi ve sözlerini bu kez Türkiye'deki dinleyenleriyle paylaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title