Haberler

Lösemili Çocuklar Yararına Çine'de Kermes Düzenlendi

Çine Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri lösemili çocuklar yararına kermes düzenledi.

Çine Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri lösemili çocuklar yararına kermes düzenledi.

Okul yönetiminin izniyle okulun bahçesinde düzenlenen kermesten elde edilen gelir Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) bağışlanacak.

Öğrenciler, velilerin evde yaptığı yemekleri kurdukları stantlarda satışa sundu.

Okul müdürü Osman Girgin, öğrencilerinin yaptığı organizasyondan memnun kaldıklarını belirterek "Kermesten elde edilecek gelirin tamamının LÖSEV'e bağışlanacak. Duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Çocuklar, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve okulumuzda farkındalık yaratarak lösemi hastalığının önemine dikkat çekmek istediklerini belirterek bize geldi. Bununla beraber lösemili kardeşimizin küçük de olsa bir yarasına merhem olmak istediklerini belirtiler. Hepsini tebrik ediyorum." dedi.

Öğrencilerden Lütfi Efe Karasulu, "Çok mutluyuz, böyle bir organizasyon düzenledik. O çocuklar için biraz olsun katkımız olduysa ne mutlu bize. Bu organizasyonda desteklerini bizden esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

5. Sınıf öğrencisi Abidin Cesur da, Lösemi hastalığının ve lösemili çocukların eğitimi ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için yaklaşık 300 öğrenci arkadaşımızla annelerimizin evlerinde yaptıkları giyecek, yiyecek, gıda, el işlerini okulun bahçesinde stant kurarak satışa sunduklarını aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Çine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title