Haberler

Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Proje

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Dinamik Fikirler Kulubü "Her şey bir gülücük için" adlı projesi kapsamında ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde yatmakta olan lösemili çocuklar için her pazar günü palyaço terapi etkinliği...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Dinamik Fikirler Kulubü "Her şey bir gülücük için" adlı projesi kapsamında ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde yatmakta olan lösemili çocuklar için her pazar günü palyaço terapi etkinliği düzenliyor.

5 yıldan beri düzenli olarak her pazar günü düzenlenen etkinlik, sosyal medyadan duyuru ile vatandaşlardan toplanan para, kıyafet ve oyuncak gibi yardımlarla gerçekleşiyor. Para yardımında bulunan vatandaşlara Çukurova Üniversitesi bünyesinde yardım yaptığı para karşılığında makbuz da kesiliyor.

Çukurova Üniversitesi Dinamik Fikirler Kulubü üyeleri, hastanede yatan maddi imkansızlıklar yaşayan, yardıma ihtiyaç duyan lösemili çocuklar ve diğer hasta çocukların güldürülebilmesi için oluşturulan etkinliklerin devam edebilmesi için daha çok üyeye ve desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

"Her şey bir gülücük için" projesine destek vermek isteyenlerin 'cudfk.wordpress.com' ve 'facebook.com/HerSeyBirGulucukIcin' adreslerine ulaşmalarının yeterli olduğu belirtildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title