Haberler

Londra: West Hamlı Newton'a, 7 Ay Futboldan Men Cezası

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın orta saha oyuncusu Shaun Newton, kokain kullandığı gerekçesiyle 7 ay müsabakalardan men cezası aldı.

İngiltere Futbol Federasyonu (FA) Disiplin Komisyonu, kokain kullandığı belirlenen West Ham Unitedlı orta saha oyuncusu Shaun Newton'a 7 ay ceza verildiğini duyurdu. FA'nın İnternet sitesine yapılan açıklamada, West Ham'ın 23 Nisan'da Middlesbrough ile oynadığı FA Cup yarı final mücadelesinde yapılan doping kontrolleri sırasında, kokain kullandığının tespit edildiği ifade edildi. Açıklamada, Newton'un 20 Mayıs'tan itibaren zaten kulübü tarafından cezalı olduğu da vurgulanarak, futbolcunun bu tarihten itibaren antrenmanlara çıkamayacağı ve hiçbir futbol faaliyetinde bulunamayacağı da belirtildi.

Bir dönem Charlton Athletic forması da giyen 30 yaşındaki Shaun Newton 2005 yılı Mart ayından beri West Ham United forması giyiyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title