Haberler

Londra: İngiliz Futbolunda Bir Skandal Daha

İngiltere'de Gerek Eski Gerekse Şu Anda Forma Giyen Futbolcularla İlgili Olarak Gün Geçmiyor Ki Yeni Bir Skandal Ortaya Çıkmasın.

İngiltere'de gerek eski gerekse şu anda forma giyen futbolcularla ilgili olarak gün geçmiyor ki yeni bir skandal ortaya çıkmasın.

Pazar günü Bolton Wanderers forması giyen Senegallı futbolcu El-Hadji Diouf'un eşinin dövmesi sonucu tutuklanmasının ardından bugün de yeni bir skandal haberi daha geldi. İngiliz futbolunun eski orta saha oyuncularından olan ancak ismi hep olaylarla gündeme gelen Paul Gascoigne, Londra'da bir gece kulübünde birisine saldırdığı gerekçesiyle polis tarafından tutuklandı. Londra'nın batısındaki Güney Kensington'da meydana gelen olayda, aşırı alkollü olduğu ifade edilen Gazza'nın gece kulübünde sabaha karşı barda bulunan başka bir şahısla tartışmaya girdiği ve adamı yaraladığı bildirildi. Londra Polisi'nden yapılan açıklamayla olay doğrulanırken, olayı barda bulunan bir başka kişinin polisi arayarak ihbar ettiği ve olay yerine giden polisin de Gascoigne'i tutukladığı vurgulandı. Gazza'nın kavga ettiği kişinin vücudunda hasar olduğu ifade edilirken, bu kişinin hastaneye gitmeyi ise istemediği belirtildi.

Kariyeri boyunca Newcastle United, Tottenham Hotspur, Lazio, Glasgow Rangers ve Everton formaları giyen 90'lı yılların önemli futbolcusu Gazza, 57 kez de İngiltere Milli Takımı adına ter döktü. Alkol bağımlısı olduğu bilinen Gazza, son olarak teknik direktörlük yapma kararı almış ancak ilk işinden sadece 39 gün sonra alkole olan düşkünlüğü sebebiyle kovulmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title