Haberler

Londra: Ferdınand, İtiraflarına Devam Ediyor

Manchester United'ın İngiliz Defans Oyuncusu Rio Ferdinand, Geçtiğimiz Yıl Bir Gazetede Chelsea'li Yetkililerle Fotoğrafı Çıkınca Manchester'dan Kovulacağını Sanıp Korktuğunu Söyledi.

Manchester United'ın İngiliz defans oyuncusu Rio Ferdinand, geçtiğimiz yıl bir gazetede Chelsea'li yetkililerle fotoğrafı çıkınca Manchester'dan kovulacağını sanıp korktuğunu söyledi.

İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın 27 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Rio Ferdinand, "Rio Benim Hikayem" adlı otobiyografisinin İngiliz The Sun Gazetesi'nde yayınlanan bölümlerinden ilginç itiraflarda bulunmaya devam ediyor. Daha önce doping testine girmeyip ceza almasıyla ilgili olarak 'budala olduğunu' söyleyen Ferdinand şimdi de, geçtiğimiz yıla ait bir anısıyla gündeme geldi. Rio, İngiltere'de bir restoranda Chelsea İcra Başkanı Ian Kenyon'la yemek yemesinin İngiliz basınına yansıması ve fotoğraflarının yayınlanması üzerine, Manchester'ın kendisini kovacağını düşündüğünü ve çok korktuğunu ifade etti. Ferdinand, konuyla ilgili olarak kitabında, "Gazetelerde Kenyon'la çekilmiş fotoğraflarımız çıkınca, kötü şeyler olacağından korktum. Daha sonra Manchester'la antrenmana katıldım ve teknik direktör Alex Ferguson'un yanına gittim. Onu hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Bana, 'cehenneme gitmek nedir?' diye bağırdı. Fazla bir şey söyleyemedim. Çünkü tamamen hatalıydım. Tek söylediğim, 'Hiç kimseyle sözleşme yapmak istemiyorum. Sadece Manchester'da kalmak istiyorum. Sadece bunu konuştuk' oldu. Bir an için Ferguson'un 'seni satıyoruz' demesinden korktum. Ancak, bana döndü ve 'İnsanların nasıl yorumlayacaklarını biliyorsun. İnsanlara nasıl bir açıklama yapacaksın, Süt fiyatını ya da masaların rengini mi konuştuk diyeceksin. Kensyon'la buluşma aptalcaydı' dedi" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title