Haberler

Londra'da Mıchael Jackson'ı Anma Duvarı

Michael Jackson'ın Londra'daki Hayranları, Ünlü Pop Sanatçısının Ölümünün Ardından Piccadily Meydanındaki Bir Duvarı, Fotoğrafları ve Ona Yazdıkları Mektuplarla Süsledi.

Michael Jackson'ın Londra'daki hayranları, ünlü pop sanatçısının ölümünün ardından Piccadily meydanındaki bir duvarı, fotoğrafları ve ona yazdıkları mektuplarla süsledi.

Basında bir taraftan sanatçının Londra'da gelecek ay vereceği konserin stresi nedeniyle yaşamını yitirdiği tartışmaları sürerken, Jackson'ın hayranları da dün oluşturulan duvara yüzlerce sevgi notu yazdı. Çiçekler getiren, sanatçının fotoğraflarıyla süslenmiş bir defteri sergileyen, mumlar yakan hayranları, Jackson'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Şarkıcının CD'lerinin de Britanya'daki müzik marketlerinde en çok satılanlar listesine girerek, haftanın en popüler albümleri sıralamasında ilk sırada yer aldığı açıklandı.

Bunun yanı sıra ölümünün ardından Michael Jackson'ın şarkıları da İngiliz radyo kanallarında en çok çalınan şarkılar arasına girdi.

Kaynak: AA / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title