Haberler

Londra'da Kuzey Kıbrıs Festivali

Londra'da Düzenlenen Kuzey Kıbrıs Festivali Çerçevesinde Gençlik Merkezi Halk Dansları Ekibi'nin Sunduğu Gösteri Büyük Beğeni Topladı.

Londra'da düzenlenen Kuzey Kıbrıs Festivali çerçevesinde Gençlik Merkezi Halk Dansları Ekibi'nin sunduğu gösteri büyük beğeni topladı.

KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer'in açılışını yaptığı festivalde, Londra'da yaşayan Kıbrıslılar vatan hasretini giderdi. Kültür sanat etkinlikleriyle dolu festivalin organizatörü İlke Susuzlu'dan alınan bilgiye göre, festival çerçevesinde Gençlik Merkezi Halk Dansları Ekibi gösteri sundu. Abney Public Hall'de yapılan etkinlikte geleneksel Kıbrıs Türk mutfağından yemekler ve otantik Kıbrıs Türk el sanatları da tanıtıldı. Parodilerle renklendirilen geceyi izleyenler hem eğlendi hem de Kıbrıs özlemlerini bir nebze olsun giderdi.

8 Mart'ta resim ve karikatür sergisiyle başlayan festivalde, Kıbrıs Türk Komedi Tiyatrosu "Havassu Garayanni" oyununu sahnelemiş; Umut Albayrak da konser vermişti.

(TAK-CY-CY-HO-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title