Haberler

Londra: Beckham Servetine Servet Katıyor

İngiltere Milli Takımı'nın Eski Kaptanı David Beckham, Belki Çalkantılı Futbol Kariyerini İlerleyen Dönemlerde Noktalayabilir Ancak Kazandığı Paralar Ona Ömür Boyu Yetecek Gibi Görünüyor.

İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı David Beckham, belki çalkantılı futbol kariyerini ilerleyen dönemlerde noktalayabilir ancak kazandığı paralar ona ömür boyu yetecek gibi görünüyor.

Real Madrid'in yıldızı ve İngiltere'nin eski kaptanı David Beckham, her zaman dünyanın en fazla tanınan futbolcularından birisi olmuştur. Uzak doğu ülkelerinden Afrika'ya kadar bir çok bölgeden kendisine has hayran kitleleri olan Beckham, bu sayede bir çok reklam filminde oynadığı gibi bir çok ünlü firmayla da sponsorluk anlaşmaları imzalıyor. Manchester United'ta Real Madrid'e transfer olduğu dönemde dünyanın en pahalı futbolcularından birisi olan İngiliz yıldız, şu anda bile, dünyanın en çok maaş alan futbolcuları arasında yer alıyor. Ancak, David Beckham'ın bir gelir kaynağı var ki, bu saydıklarımızın hepsi bunun yanında çok küçük kalır. Yıldız oyuncunun sahibi olduğu Footwork Prodüksiyon Ltd. Şirketi'nin 31 yaşındaki Beckham'a yıl sonunda yaklaşık 36 milyon dolar net kar ödeyeceğini açıklaması bir anda tüm dikkatlerin bu şirketin üzerine çekilmesine neden oldu. Beckham'ın sponsorluk sözleşmelerini, kişisel aktivitelerini ve iş görüşmelerini ayarlayan bu şirket aslında Beckham'ın gelirlerindeki aslan payının da sahibi. Beckham'ın ismini açıklamayan bir sözcüsü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, rakamların çok yüksek gözüktüğünü bunun da gayet normal olduğunu vurgulayarak, kendisinin bile bir önceki yıl 100 bin sterlin maaş aldığını ifade etti.

İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan David Beckham ise, Real Madrid'de mutsuz olduğu ve Manchester United'a transfer olduğu yönünde iddiaları yalanlayarak, "Manchester United'da muhteşem yıllar geçirdim ancak o defter kapandı. Tabii ki, arkadaşlarımı özlüyorum ve Manchester'ı özleyeceğim muhakkak. ancak ben oradan transfer oldum" dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello tarafından uzun süredir kadroda ilk 11'de fazla şans tanınmayan Beckham'la ilgilendiğini daha şimdiden bir çok takım açıkladı. Bu takımların başında ise, Birleşik Amerika Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy geliyor. Geçmişte de özellikle 1970'li yıllarda dönemin yıldız isimleri -Pele, Franz Beckenbauer, Johan Cruyff, George Best ve Bobby Moore- futbol yaşantılarını Amerika'da sürdürmeyi tercih etmişlerdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title