Haberler

Londra)- Bakan Çelik'ten Gabriel Açıklaması - Çelik : "Ortaya Koyduğu İfadelerin Gerçekçi...

Bakan Çelik'ten Gabriel Açıklaması Çelik : "Ortaya koyduğu ifadelerin gerçekçi olmadığını en iyi kendisi bilir"LONDRA – AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Sigmar Gabriel'in açıklamalarına değinerek "Ortaya koyduğu ifadelerin gerçekçi olmadığını en iyi kendisi bilir" dedi.

Bakan Çelik'ten Gabriel Açıklaması

Çelik : "Ortaya koyduğu ifadelerin gerçekçi olmadığını en iyi kendisi bilir"

LONDRA – AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Sigmar Gabriel'in açıklamalarına değinerek "Ortaya koyduğu ifadelerin gerçekçi olmadığını en iyi kendisi bilir" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İngiltere'nin başkenti Londra'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Çelik, bazı siyasetçilerin Türkiye-AB müzakerelerinin kesilmesi yönünde ifadeler kurduğunu kaydederek, "Türkiye ile müzakereleri donduralım ya da askıya alalım gibisinden her cümle aşırı gruplara verilmiş destek anlamına gelir. Bunu da herkesin iyi değerlendirmesi gerekir diye ifade ettim" ifadelerini kullandı.

Sigmar Gabriel'in açıklamalarına değinen Bakan Çelik, "Ortaya koyduğu ifadelerin gerçekçi olmadığını en iyi kendisi bilir. Türkiye ile Almanya arasındaki tartışmayı büyütmek Sigmar'ın vizyonuna da yakışmaz. Türkiye ve Almanya ilişkilerine de fayda etmez. Almanya Dışişleri Bakanının yapması gereken şey Türkiye ile Almanya arasında daha çok köprüler kurmaya çalışması lazım" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Avrupa Birliği Ömer Çelik Türkiye Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title