Haberler

Ljungström, Zw Nowa Elektrik Santralinin Ağır Montaj Kurulumunu Tamamladı

Polonya’da kurulu 150 megavatlık kömür ve ısıtma tesisi ZW Nowa Elektrik Santrali için Tail-End DeNOx Ljungstrom Gaz-gaz ısıtıcısı (GGH) tedariki ve teslimatına ilişkin GE Power ile yapılan sözleşme kapsamında ağır montaj kurulum sürecini tamamlandı.

Polonya'da kurulu 150 megavatlık kömür ve ısıtma tesisi ZW Nowa Elektrik Santrali için Tail-End DeNOx Ljungstrom Gaz-gaz ısıtıcısı (GGH) tedariki ve teslimatına ilişkin GE Power ile yapılan sözleşme kapsamında ağır montaj kurulum sürecini tamamlandı.

Polonya'da kurulu 150 megavatlık kömür ve ısıtma tesisi ZW Nowa Elektrik Santrali için Tail-End DeNOx Ljungstrom Gaz-gaz ısıtıcısı (GGH) tedariki ve teslimatına ilişkin GE Power ile yapılan sözleşme kapsamında ağır montaj kurulum sürecini tamamlandı. Yapılan açıklamada, mevcut beş adet OPG-230 kazanının iyileştirilmesine ilişkin sözleşme, NOx emisyonuna yönelik zorlu mevzuat şartlarının yerine getirilebilmesi amacıyla performans geliştirmeleri ve emisyon azaltımı sağlayacağı bildirildi.

ZW Nowa kurulumu, GE'nin patentli yarı kuru NID modülleriyle birlikte 1 milyon 600 bin Nm3/saat baca gazı iyileştirmesi sağlayacağı kaydedilirken ve Avrupa'da şimdiye kadar inşa edilmiş en büyük yarı kuru FGD kurulumu niteliğinde olacağı açıklandı.

Proje uygulaması, büyük ölçüde Heidelberg, Almanya'da gerçekleştirilmiş olup parçalar, Ljungström Avrupa tedarik zinciri tarafından tedarik edildiği belirtilirken, Ljungström Heidelberg Birim Yönetim Direktörü Dennis Yilmazoez şu ifadeleri dile getirdi: "Ljungström, GE Power'ın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bu sözleşme, elektrik enerjisi ve ısı üretim prosesleri sonucu üretilen emisyona ilişkin Avrupa tarafından geliştirilen yeni emisyon standartlarının karşılanması kapsamında büyük ölçekli ve kapsamlı çabayı temsil etmektedir." - VARŞOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Polonya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title