Haberler

Ljajic, Sivasspor yenilgisi sonrası isyan etti!

Sezonun ilk maçında büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in maç sonunda küplere bindiği ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Black Eagle:

Fiko eserinle gurur duy, şu takımı ne hale getirdin bedava oyuncu alacağım diye ! Takım feda sezonundaki takımdan daha kötü !

29
2
yanıtYanıtla
Çarşı Ankara:

4 yer 5 atardık- 3 yer 4 atardık-5 yer 6 atardık. takımın geldiği duruma bak ! organıze atak yok hucum yok yarı alanımızdan cıkamadık. bıde artık küçük takım dıye bısey yok. her takım güçlü. sergen gelmelıydı bu takıma 5 sene ateslerdı takımı.

15
3
yanıtYanıtla
BASKETÇİ:

FİKRET ORMAN PARALAR NERDE ?

yanıt6
yanıt2
Brütüs:

Efendi başkan fiko temizlesin bu durumu. 3.sınıf topçulara tonlarca para ver. Sonra ağla.

9
1
yanıtYanıtla
ali:

mahvettiniz lan beşiktaşımızı

9
0
yanıtYanıtla
.:

8TAŞ BU FUTBOLLA KÜMEYE GİDER . 5-6 OLABİLİRDİ MAÇ RAHAT

4
4
yanıtYanıtla
kartallar karanlıkta uçamaz..:

1. devre biter mi bilinmez. . FİKO ve FİKOPRENS ABDİŞ yolcu. . Olan takıma oldu. Borç batağına sürüklendi. Beşiktaş kökenli hocalar boştayken faal futbol yaşamını alt liglerde tamamlamış, proje takımından hoca. . Fare geçemediğı yere peynir götürmeye çalışırmış. . Birde, kendisinin hiç oynatmadığı, SAKALCAN IBeşiktaşa kaleci olarak getirmek istemez mi ? Karanlık hesaplar mı var ?

5
2
yanıtYanıtla
PALA:

SEBEB ? OYNASAYDINIZ DA ALSAYDINIZ MAÇI. . . TIRI VIRI

3
2
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

10-11. MAÇ GİDER DEDİM HAKLI ÇIKACAĞIM ABDULLAH AVCI YAPAMAZ

4
0
yanıtYanıtla
FUTBOL SEVER:

SATIN Q7, MEDELİ, CANERİ BUNLARDAN BİR CACIK OLMAZ, GENÇLER OYNASIN BUNLARDAN DAHA ÇOK FAYDASI OLUR, HALA Q7DİYEN TARAFTARLAR ADAMIN EMEKLİLİĞİ GELDİ GEÇMİŞTE İYİYDİ . ŞİMDİ TAKIMA ZARAR VERİYOR, BİR LAFIMDA ABDULLAH AVCIYA, TAKIMA BİR GENÇ FUTBOLCU BİLE ALAMADIN, KUSURA BAKMA SENDEN BİR CACIK OLMAZ, YENİLİYORSUN BARİ TAKIMA GENÇ OYUNCULARLA YENİL,

4
0
yanıtYanıtla
bjk advers:

Kaleye bir Denizlisporun bulduğu gibi maliyeti düşük performansı bütün Türk Kalecilerin üzerinde olan bir ADAM ATOCKOWİAC gibi bir Polonyalı kaleci bulamadınız . Bu kulüpler bu işi nasıl beceriyorlar Sayın Fikret Efendi hiç araştırıyor mudur ? Hayır ! Eğer araştırıyor olsa kulüp şu anda bulunduğu durumda zaten olmazdı , kendileri çokça taraftara tepki göstersin , zıtlaşsın , posta koysun . Taraftarını üstelik eşi benzeri olmayan Beşiktaş taraftarını değersizleştirsin itibarsızlaştırsın !

4
0
yanıtYanıtla
bjk:

bu iş şenol la Abdullah la olmaz bunların dönemi çoktan kapandı. . . ama yönetici yok ki. . . koskoca chelsea lampard koydu. . . fikret orman sende deli ibo yu koysan kim ne derdi. . . ibo gelse malı götüremezsin avcıya bir kucak para ver sonra paylaş. . . türkiye tarihinin en büyük paraları 3-4 senede elinden geçti. . . neoldu paralar. . .

2
1
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Neyine çıldırıyor, top mu oynadı?

1
2
yanıtYanıtla
KAMALAKOĞLUKAMALAK:

PARALAR NERDE DİYENE CVP. AA ANLADIN , ?

0
2
yanıtYanıtla
kalitelialikoç:

kardeşim 2 yıldır hem rodriges hem onyekurunun hızından fazlasıyla faydalanıp şampiyon oldu. Babel iyi oyuncu fakat driplingle ceza sahasona girecek oyuncu şart. hem faul ve kart anlamında yardımcı olacak hem takımı hızlı çıkaracak . kadro yapılanması tamamen yanlış aynı hamzaoğlunun son sezonu gibi olacak. . .

0
2
yanıtYanıtla
Brl:

Takim berbat bu ne hal ya fiko bodrumda otel yapmaktan canı çikiyor BJK paraları filonun bodrumdaki otellerinde maalesef

1
0
yanıtYanıtla
Gsli:

Bjk bu sene fenerin geçen sezon olduğu durumda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title