Haberler

Liverpool'un Yıldızı Emre Can: "Cenk Tosun'un Harika İşler Yapacağını Düşünüyorum"

"Bayern Münih-Beşiktaş mücadelesi enteresan bir maç olacak""Türkiye'den transfer teklifi almadım""Süper Ligi takip ediyorum, oldukça ilgi çekici""Liverpool için oynamaya odaklandım""Kendimi Türkiye'ye çok yakın hissediyorum"SERHAN TÜRK / LONDRA, - Liverpool'un yıldız futbolcusu Emre Can,...

"Bayern Münih- Beşiktaş mücadelesi enteresan bir maç olacak"

" Türkiye'den transfer teklifi almadım"

"Süper Ligi takip ediyorum, oldukça ilgi çekici"

"Liverpool için oynamaya odaklandım"

"Kendimi Türkiye'ye çok yakın hissediyorum"

SERHAN TÜRK / LONDRA, -

Liverpool'un yıldız futbolcusu Emre Can, "Juventus transferini şu anda bilmiyorum. Liverpool için oynamaya odaklandım" dedi.

Liverpool'un Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Emre Can, Doğan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Almanya'da Bungesliga'nın çok güçlü olduğunu ifade eden Emre Can, Premier Lig'in dünyüdaki en büyük lig olduğunu dile getirdi. Bayer Leverkusen'den Liverpool'a transfer olması ile ilgili konuşan Emre, "Benim için kolay atılan bir adım değildi. Ama birkaç ay sonra iyi adapte oldum ve şuanda Liverpool gibi büyük bir kulüpte oynamaya başladım. Tabii ki çok gurur duyuyorum ve son birkaç yılda iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. İleriye dönük iyi adımlar attım" dedi.

"TÜRKİYE'DEN TRANSFER TEKLİFİ ALMADIM"

Türkiye'de herhengi bir kulüple transfer görüşmesi yapmadığını ifade eden Emre Can, "Süper Ligi takip ediyorum. Türkiye'de yaşayan bir çok aile ferdim ve arkadaşım var. Ayrıca annem ve babam da Türk. O yüzden Süper Ligi takip ediyorum, oldukça ilgi çekici. Ayrıca Galatasaray'dan Koray Günter en iyi tanıdığım kişi" diye konuştu.

"BAYERN MUNIH-BEŞİKTAŞ MÜCADELESİ ENTERESAN BİR MAÇ OLACAK"

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda oynanacak Bayern Münih- Beşiktaş mücadelesi hakkında konuşan Emre Can şu ifadeleri kullandı: "Kesinlikle Beşiktaş için oldukça zorlu bir oyun olacak. Ama endişelenmelerine gerek yok çünkü Beşiktaş çok güçlü bir takım. Enteresan bir maç olacak."

"LİVERPOOL İÇİN OYNAMAYA ODAKLANDIM"

Emre Can, Juventus transferi için ise "Şu anda bilmiyorum gerçekten. Şimdilik sadece Liverpool için oynamaya odaklandım" dedi.

"KENDİMİ TÜRKİYE'YE ÇOK YAKIN HİSSEDİYORUM"

Daha önce yaptığı 'Alman olduğum kadar Türküm' açıklaması ile ilgili konuşan Emre Can, "Kendimi Türkiye'ye çok yakın hissediyorum. Bence Türkiye'den çok şey taşıyorum; dış görünüşüm gibi. Dediğim gibi Türkiye'den ailem ve arkadaşlarım var ve onları ziyaret etmeye gidiyorum. Kültür olarak da çok şey taşıyorum" diye konuştu.

"CENK TOSUN'UN HARİKA İŞLER YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Nike'ın lansmanına katılan Emre Can, Beşiktaş'tan İngiliz ekibi Everton'a transfer olan Cenk Tosun ile mesajlaştığını belirterek, "İngiltere'de harika işler yapacağını düşünüyorum. Kendisi Türkiye'de de harikaydı. Burası için de aynısı geçerli olacak" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Emre Can'ın açıklamaları

-Detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Liverpool Emre Can Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title