Haberler

    "Gelecek Sezon Büyük Kulüpte Oynamak İstiyorum" Diyen Emre Can, Ortalığı Karıştırdı

    Güncelleme:

    Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Liverpoollu Emre Can, "Önümüzdeki sezon büyük bir kulüpte oynamak istiyorum." deyince taraftarların hışmına uğradı.

    Sezon sonunda Liverpool'la sözleşmesi bitecek olan Emre Can'ın adı uzun bir süredir Avrupa'nın dev kulüpleriyle transfer dedikodularına karışıyordu. Türk asıllı Alman futbolcu da son yaptığı açıklamada gelecek sezon büyük bir kulüpte oynamak istediğini söylemişti.

    "SÖZLERİ SON DERECE SAYGISIZCA"

    Ne var ki Liverpool taraftarı, Emre'nin bu açıklamasına sert tepki gösterdi. Taraftarlar, Twitter'da yaptıkları yorumlarda Emre'nin sözlerinin son derece saygısızca olduğunu belirtti.

    "KENDİ YOLUNA DÖN"

    Liverpool'un dünyaca ünlü Kop tribününün resmi Twitter sayfası da "Gelecek yıl yeni bir kulüp mü? Şu an Liverpool'dasın ve ilk 11'deki yerin garanti değil. Kendi yoluna geri dön." mesajını paylaşarak Emre'ye olan tepkisini gösterdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Liverpool Emre Can Twitter Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
    500

    Yorumlar (22)

    Xulusi:

    Beşiktaşi istiyor adam haklu

    3
    10
    yanıtYanıtla
    Raho57:

    Dogru demis , Emre cok yetenekli ve iyi bir Futbolcu Liverpool ingilterede sadece 3 veya 4lük mücadelesi veren bir Kulüp. . . Talisca da aynisini Besiktas icin dedi gibi bisey, oda Hakli sonucda. . MÜnich de yasiyorum inanin BJK karsi oynamalarina ragmen Burda türkiyeden takim Sayin diyincek : fenerbahce ve Galatasaray diyorlar. . .

    8
    5
    yanıtYanıtla
    sivasli pascha:

    liverpool avrupa tarihinin en iyi 5 takimindan biridir. sampiyonlar ligini en cok kazanan besinci takimdir. 5 kez kazanmistir. 2 kez de final oynamistir. git bilgilen öyle laf kalabaligi yap. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyosunuz. tam bir mal zihniyeti. dünyada milyonlarca taraftari vardir liverpoolun.

    yanıt4
    yanıt0
    Yunus Ayrancı:

    Liverpool gibi bir takıma karşı saygısızca bir açıklama olmuş.

    9
    4
    yanıtYanıtla
    melih:

    dogru soylemıs emre can. liverpoolun büyüklüğü 20 sene onceymıs . emre can kaliteli bir oyuncu mohamed salah ve ikisi suankı liverpoola fazla oyuncular

    4
    6
    yanıtYanıtla
    SERCAN:

    DAHA NEKADAR BÜYÜK TAKIM ARIYORSUN BJK 8 ATMIŞ BİR TAKIM

    8
    2
    yanıtYanıtla
    fungi:

    yorumu begenecektin ama baktim 8 begeni var vazgectim begenmekten :D

    yanıt0
    yanıt0
    Akademisyen:

    Liverpoolda oynayip bu lafi etmek enre icin asrin hatasi olmus ! Liverpool az bir klup mu emre sacmalamissin !

    6
    3
    yanıtYanıtla
    yine mi adana diyen adam:

    bizim futbolcular nerede ne soyleyecegini bilmiyorlar

    5
    4
    yanıtYanıtla
    ¿:

    Bizim adamımız değil bunun farkında olmak gerek

    yanıt4
    yanıt0
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title