Haberler

Liverpool ile Manchester United 0-0 Berabere Kaldı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, Anfield Road'da ağırladığı Manchester United ile golsüz berabere kaldı.

İngiltere Premier Ligi'nde 8. haftanın kapanış mücadelesinde Liverpool ile Manchester United karşı karşıya geldi. Anfield Road'da oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

DE GEA DEVLEŞTİ

Liverpool'un baştan sona üstün götürdüğü ve oyunun kontrolünü elinde tuttuğu mücadelede en başarılı Manchester United oyuncusu, kaleci David de Gea oldu. İlk yarıda nispeten daha fazla etkili olmayı başaran Manchester United, Paul Pogba ve Zlatan Ibrahimovic ile etkili oldu. Liverpool ise ilk yarıda Coutinho ile bir pozisyonda David de Gea'yı aşamadı.

MANU RUH GİBİ

İkinci yarıda Liverpool adeta tek kale oynadı. Hem topun kontrolünü daha fazla alan Liverpool, oyunu da Manchester United kalesine yıktı. Zlatan Ibrahimovic'in Karius'u geçemediği tek pozisyon dışında Manchester United, Liverpool kalesinde hiç görünmedi. Liverpoollu oyuncuların 45 dakikalık büyük çabası ise gol getirmedi.

Bu sonucun ardından Liverpool 17 puana yükselirken, Manchester United ise puanını 14 yaptı. Liverpool, bir sonraki maçında West Bromwich ile Anfield'da karşılaşacak. Manchester United ise Fenerbahçe ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı sonrası Chelsea deplasmanına gidecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Manchester United Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title