Haberler
BBC

Sarhoşken Evsiz Adamın Üzerine İdrarını Yapan Kişi Hapis Cezası Aldı

Güncelleme:

İngiltere'de sarhoşken sokakta uyuyan evsiz birinin suratına idrarını yapan adama 8 hafta hapis cezası verildi.

Liverpool'daki olay 18 Mayıs'ta yerel saatle 05: 00 sularında Whitechapel mahallesinde meydana gelmişti. Stephen Gibney, uyuyan Richard Stanley ile yanındaki bir kişiyi uyandırmış ve gülerek Stanley'nin suratına idrarını yapmıştı.

"HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ"

32 yaşındaki Stephen Gibney'in yargılandığı davada yargıç Wendy Lloyd, hareketin "yersiz aşağılama ve mağdurun evine bir saldırı" olduğuna hükmetti. Gibney ise olayı hatırlamadığını söyledi.

"ORASI ONUN EVİYDİ"

Yargıç Wendy Lloyd, "Orası onun eviydi. O küçük boşluk onun kendini bir insan gibi hissetmeye çalıştığı yerdi" dedi.

Savunma avukatı ise Gibney'in çok fazla alkol aldığını söyledi ancak müvekkilinin davranışının "alçakça" olduğunu kabul etti.

Richard Stanley polisi arayacağını söylediğinde, Stephen Gibney'in yanıtı "Şimdi burada seninle kavga edeceğim. Ne yapacaksın bakalım?" olmuştu. Kısa süre sonra gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan Stephen Gibney sorguya çekildiğinde "Olayı hatırlamıyorum" demişti.

BBC

Liverpool Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

dürbünlü:

laik toplumlardan herşey beklenir.

11
10
yanıtYanıtla
Parçala Behçet:

Aynen doğrudur hocam.

yanıt8
yanıt4
KIZILTUGAY:

DİYARBAKIRLI yorumcu;mâliyede çalışan arkadaşlarım var zaten sordum araştırdım;memleketimizde işyeri sahibi olan suriyelilerden vergi alınmadığını kendileri söylüyorlar ayrıca daha yeni antepte baba oğul 2 vatandaşımızıda öldürdüler,başka il ve ilçelerde çıkardıkları olaylar var.bunların neyini savunuyorsun söyler misin?Bizim askerimiz bunlar için canlarını verecekler,bunlar vatanımızda bize posta koyacaklar öylemi DİYARBAKIRLI?

6
7
yanıtYanıtla
Güneydoğulu:

Biz ne zaman merhametsiz olduk böyle.. düşene el uzatmaktır dinimizin bize emri.. Suriyeli vs. vergi ödemiş mi ödememiş mi bilemem ama yetim olmuş öksüz kalmış garip kalmış öz vatanından çıkmış bizim merhametimize sığınmış olduğunu biliyorum ve görüyorum.. herşey dünya menfaatimi sanki, azıcık ekmeğimizi paylaşmışız çok mu.. emin ol ki onlarda şu an içinde oldukları bu halden mutlu ve Mesud değiller sadece mecbur kalmışlar

yanıt2
yanıt0
KIZILTUGAY:

Bizim memlekettede sokaklarda yatan birçok gariban evsiz var,bunlar tc.nüfusuna kayıtlı bizim insanlarımız.ıraktan suriyeden gelen mülteciler ise vergi vermeden,emek harcamadan ev ve işyeri sahibi oldular.ADALET ve KALKINMA diye işte buna denir.

6
5
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Troll Devlet suriyelilere para vermiyor Avrupa topluluğu ve birleşmiş milletler sadece 160tl veriyor interneten bakıp araştırabilirsin artı araba alan ev alan yakıt kulanan gıda alan hersuriyeli vergi veriyor ekonomiye katkıları var zaraları yok Devlet sadece sağlık giderlerini yeşil kart düzeyinde karşılıyor biraz düşünüp oyle yaz.

yanıt6
yanıt3
KAYAHAN:

8 hafta ceza böyle sapıklık için caydırıcı ceza olamaz.En güzeli kısas.

5
2
yanıtYanıtla
Büşra:

O adamin da üzerine işesin gardiyanlar

7
0
yanıtYanıtla
_geveze__:

Ramazan Ateşkesi Bitti, Taliban 30 Afgan Askerini Öldürdü. . bunların haberini verinn de . kendi şehitlerimizn haberlerini boş geçin. . utanmazlar. . haaa şehit önemli değil. . güçlü ülke için seçim yatırımı de geççç. . laa bu mebalden nasıl kurtulup da hesap vereceksiniz.

1
5
yanıtYanıtla
DEVE:

Pislik insanlar

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title