Haberler

Liverpool'da Gerrard Şoku

Liverpool Kaptanı Steven Gerrard'ın, Cumartesi Günü Sunderland'le Oynanacak Olan İngiltere Premier Lig Maçında Sakatlığı Nedeniyle Forma Giyemeyeceği Bildirildi.

Liverpool kaptanı Steven Gerrard'ın, cumartesi günü Sunderland'le oynanacak olan İngiltere Premier Lig maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği bildirildi.

İngiltere'de yayın yapan Sky Sports News adlı televizyon kanalında yer alan haberde, Liverpool kaptanı Steven Gerrard'ın ayak parmağında meydan gelen çatlak nedeniyle cumartesi günü Sunderland'le oynanacak olan lig maçında oynayamayacağı ifade edildi. Haberde, Gerrard'ın çarşamba günü Fransız ekibi Toulouse'la yapılacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında da takımındaki yerini almasının zor olduğu belirtildi.

Gerrard, Toulouse'la Fransa'da oynanan ve Liverpool'un 1-0 kazandığı 3. ön eleme turu ilk maçında sakatlanmıştı. Ancak Chelsea'yle geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 1-1 sonuçlanan lig maçında riske edilen Gerrard'ın durumunun daha da kötüleştiği ve bu nedenle de İngiltere Milli Takımı'nın Almanya ile Wembley'de oynadığı ve 2-1 kaybettiği karşılaşmada forma giymediği ifade edildi.

(ERS-ERS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title