Haberler

Liste Epey Kabarık

Gösteri Dünyasında Ahlaksız Teklif Alan Meğer Ne Kadar Çok Ünlü Varmış. İşte İlk Kez Gün Işığına Çıkan Sırlar.

GÖSTERİ DÜNYASINDA AHLAKSIZ TEKLİF ALAN MEĞER NE KADAR ÇOK ÜNLÜ VARMIŞ. İŞTE İLK KEZ GÜN IŞIĞINA ÇIKAN SIRLAR.

Önce 'Binbir Gecce' dizisinde rol gereği de olsa Şehrazat'a (Bergüzar Korel) yapılan ahlaksız teklif geldi gündeme ve epey yankı uyandırdı.

Ardından gerçek hayatta birçok ünlü isim aldıkları ahlaksız teklifleri açıklamaya başladı. Geçen hafta da bu konuda en son Berna Laçin konuştu. Laçin, "Gençken, bir televizyon yöneticisi 'Seni seviyorum. Benimle olursan seni yıldız yaparım' şeklinde sözlerle yanaşınca, hemen istifa ettim" dedi.

Şöyle bir düşündük, son dönemde ahlaksız teklif aldığını açıklayan o kadar çok ünlü vardı ki...

Üstelik yalnızca hanımlar değil, 'ahlaksızlıktan' nasibini alanlar arasında erkekler de var. İşte bu tür tekliflere muhatap olanlar ve iddiaları...

Lerzan Mutlu (şarkıcı): "Ünlü bir işadamı 'Benimle bir gecce birlikte olursan sana 200 bin dolar veririm' dedi. Böyle bir teklife karşı çıktım."

Nilay Dorsa (manken): "Ahlaksız teklifler bizim sektörümüzde çok yaşanır. Bir yönetmen bana film teklifi için geldi. 'Filmimde ben seni oynatmak istiyorum, benimle birlikte ol, başrolü sen kap' diyerek şart koştu. Bu adama gerekli cevabı verip başımdan defettim."

Doğa Bekleriz (manken): "10 yıllık eşim Namık Güldeniz ile mutlu olduğumuz dönemlerde, tanıdığım ünlü bir iş adamı vardı. Ben onu aile dostu gibi görüyordum. Ancak bir gün bana ahlaksız teklifte bulununca şoke oldum."

Didem Erol (oyuncu, fotomodel): "Bir magazin müdürü kafasını bana takmış ve benimle birlikte olmak istemişti. Karşı çıkıp kabul etmeyince de tam iki yıl boyunca her gün hakkımda kötü haberler yaptı."

Şenay Akay (manken): "Kendisini playboy sanan birisi 'Gel benimle gecceleri takıl, sevgilim gibi davran, karşılığında sana para vereyim' dedi. Para karşılığında reklam ilişkisi teklifiydi bu. Şiddetle karşı çıktım ve bu teklifi yaptığına pişman ettim onu."

Deniz Akkaya (manken): 2002 yılında Deniz Akkaya tarafından söylendiği iddia edilen "Bir iş adamı bir haftalık aşk karşılığında bana 300 bin dolar teklif etti" sözleri büyük yankı yarattı.

İpek Tuzcuoğlu (oyuncu): "Bizim sektörde zaaflarına yenik düşen erkekler de var. Yakın zamanda değil, ama çok genç yaşlarımda böyle bir ahlaksız teklif olayı benim de başıma geldi. Ne mi yaptım? Vurdum kapıyı çıktım tabii."

Tuğba Karaca (manken):"Adını söylemek istemediğim ünlü bir modacı, podyuma çıplak çıkmamı teklif etti. Kabul etmeyince de kadrodan çıkarıldım.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title